01-11-2007, 18:15
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.03.07
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ziv1il שמתחילה ב "מיון חובלים \ צוללות מאתר צדדי !!! עזרה !! בבקשה S.O.S !"
גבר תירגע, הייתי במיונים האלה וזה לא נורא בכלל יש לך שאלון 300 שאם אני לא טועה עושים אותו גם בצו הראשון אז אתה פשוט צריך להבין את השאלות ולהיות רגוע ומרוכז ויהיה בסדר, לגביי המוסגים בימאות הם לא מצפים שתדע ב100% וגם לא ב80% זה רק ידע בסיסי והיגיון..השלמת משפטים זה הכי קל לדוגמא נותנים לך :הילד עצוב כי....ואתה צריך להשלים את זה לא משהו מסובך..גלגלי שיניים גם אתה צריך להיות מרוכז והגיוני כי זה באמת לא קשה..קורות חיים זה מין חוברת דיי עבה שאתה פשוט ממלא אותה, לדוגמא:איפה אתה ואחים שלך למדתם?איפה אבא שלך שירת בצבא? ועוד..בסוף החוברת יש לך לספר את מהלך חייך מאז שנולדת ועד היום ,מעייף אבל לא קשה במיוחד..לגביי חישובים בימאות זה לא קשה כמו שזה נשמע, לדוגמא: נותנים לך נתונים:כיווני רוח וזרמים ואתה צריך לדעת לאן וכמה רחוק האוניה תגיע..תכל'ס רק חשיבה, אז טיפ ממני ,תיהיה רגוע לא משהו קשה ,אני התבאסתי שקיבלתי חובלים, לא השקעתי וקיבלתי צוללות,(למרות שויתרתי בסוף..)אז אם תבוא רגוע ותתאמץ טיפה אני בטוח שתעבור בהצלחה..וגבר, אם ת'צריך עוד משהו דבר איתי ,בהצלחה..