לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-10-2007, 10:26
צלמית המשתמש של "ר"
  "ר" "ר" אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.02.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי maguse שמתחילה ב "מקווה שאפשר לפתוח על זה אשכול. מחקר שאומר שכל משתפי הקבצים נמצאים במעקב."

כמו שזיו אמר - אם אתה משתמש ישראלי, אין לך מה לדאוג כרגע. אקו"ם רק איימה בזמנו שתתחיל לתבוע משתמשים פרטיים, לא שמעתי על מקרה אחד כזה עדיין. וה-BSA גם רק מאיים. גם הם לא תבעו עדיין אף משתמש ביתי שגנב תוכנות מהבית (עסק - סיפור אחר). תקנו אותי אם אני טועה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-10-2007, 18:34
צלמית המשתמש של "ר"
  "ר" "ר" אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.02.07
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי maguse שמתחילה ב "בארץ מעולם לא חששתי.."

גם אני בארה"ב וגם אני נזהר קצת. מה שצריך לדעת זה מה החברות האלה עשו עד היום כדי להכין לעצמך "קייס" עוד לפני שהם שלחו לך תביעה. רק בעלי הבחנה מאוד טובה שמו לב, לדוגמא, שבתביעה האחרונה המאוד מתוקשרת (בה הפסידה מישהי 200 אלף דולר..עד הערעור לפחות) הטענה העיקרית של התובעים שכנראה שיכנעה את חבר המושבעים, היתה שכתובת ה-MAC שקיבלה גישה לאינטרנט היתה של כרטיס הרשת של המחשב האישי שלה. אם היא הייתה מחברת מחשב אחר, היא היתה מקבלת IP אחר. אם היא היתה מחברת ראוטר, היא היתה מקבלת IP אחר והיתה יכולה לטעון שהשכן גנב לה signal אלחוטי. בקיצור צריך להבין שכשה-RIAA ושות' תובעים, הם הולכים על clearcut cases (כלומר מקרים שדי שקוף מי גנב). הם לא תובעים האקרים, כדי שאם באמת תכין להם "קייס" טוב כהגנה, זה לא יגיע לידיעת כל העם -- כי ההתקפה של ה-RIAA מלאה בחורים וההגנה שלך יכולה להיות מאוד חזקה שאין לי ספק שתשכנע שופט או חבר מושבעים.

ולכן, בתור משתמש אמריקני בעצמי מה שאני ממליץ לך לעשות זה ראשית לא לעבור על החוק. ובלי קשר אני ממליץ לך לוודא שיש לך ראוטר אלחוטי, מוגן בסיסמה (WEP 64bit שאפשר לקרק ב-5 דקות או 128bit שעשוי לקחת כמה ימים לקרק), ושאתה את המינימום עשית כדי להגן על עצמך. אח"כ אתה יכול להתקשר מדי פעם לספק האינטרנט ולספר שיש לך מהירות גלישה איטית, הם יספרו לך על אנטי-וירוס ואתה תגיד שיש לך כבר מותקן אך בטעות הוא לא היה מעודכן. העיקר שיהיה רקורד אצלם לשיחה הזאת. תתקשר שוב כמה חודשים אח"כ וספר עוד איזה סיפור על איטיות - הם יבקשו ממך (לפי פרוטוקול "עזרה ללקוח" שלהם) לאתחל את המודם, מה שבאורח פלא יאיץ בחזרה את הגישה. תתקשר שוב כמה פעמים ושוב אתחול המודם יאיץ אותך. זה אומר מבחינה טכנית שמישהו אוכל לך את רוחב הפס ללא ידיעתך... כך אתה מכין לעצמך "קייס" שכל מה שקורה אצלך בנטוורק יכול מאוד להיות השכן ההאקר שלך.

בהצלחה...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:05

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר