לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-10-2007, 20:10
צלמית המשתמש של Ramir8
  Ramir8 Ramir8 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.05.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דרור1 שמתחילה ב "גרבי לוחם, גופיות בשיריון ותפילות ללא-דתיים"

דבר ראשון אל תתלהב מכל השטויות האלה שמוכרים בריקושט כמו "גרבי לוחם" או גרבי מסעות באיזה 50 שקל. זה חרטא.

הצבא מספק 9 גרביים ללוחמים וזה מספיק. הן דיי טובות. ובסה"כ מה אתה מגדיר גרב איכותית? גרב שעולה 100 שקל לזוג במקום 10?
לא מחליפים כל יום גרביים ככה שזה מיותר.
וגם אם כן גרביים צבאיות בכל חנות ביגוד עולות 10 שקל לזוג והן לא רעות בכלל.
מה הקשר של התקניות? למה אתה חושב שהמפקד שלך יעבור חייל חייל ויבדוק לו תגרבים?
מה שחשוב זה שהן לא יהיו לבנות וככה הן לא יהיו מבצעיות.

עוד דבר בכל מה שקשור לבגדים בצבא.
אל תקנה לבן! לא גרביים לא חולצות לא גופיות...זה לא מבצעי.
כמה שזה נשמע לך אידיוטי בקרבי לא הולכים עם לבן מתחת למדים כי זה ממש בולט בלילה. (רק גובניקים הולכים עם לבן מתחת למדי ב'.).
מה שכן תביא טריקו לבנה קצרה אחת לבוש מתחת למדי א'.
מספיק שתקנה חולצה ארוכה אחת גג 2, ביום אתה תרוץ ותעשה דברים שתתחמם ובלילה בזמן שתישן וכאלה אולי יצא לך ללבוש את החולצות הארוכות.
את כל שאר הדברים שתצטרך תקבל מהצבא.

אל תמהר לקנות דברים בטח לא בשביל הטרום טירונות. חכה שתתחיל את הטירונות ותבין לבד מה צריך ומה לא.

בקשר לתפילות. אני לא חובש תפילה ואני עדיין מניח תפילין ואני פשוט ביקשתי זמן תפילה וקיבלתי.
לא תצטרך לתת הסברים לאף אחד ותראה שיהיו עוד הרבה אנשים כמוך.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-10-2007, 18:35
  עבדול אלהזרד עבדול אלהזרד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.03.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Ramir8 שמתחילה ב "[font=Verdana]אני אישית ועוד..."

לא להחליף גרביים כל יום זה כבר לא עניין של מבצעיות או כוננות, זה עניין של להיות ליכלוכון או לא.

אני אישית החלפתי גרביים כל יום (חוץ מבמארבים וכאלה), ואפילו ציחצחתי שיניים במארבים כשירדנו לעמדות יום. אולי יש לזה קשר לעובדה שגם היום, עשר שנים אחרי, יש לי את כל השיניים המקוריות שלי ולא צמח לי שום דבר בין האצבעות.

גופיות לבנות היום הן משהו שכל המערך הלוחם לא מסתובב איתו כסוג של סמל סטטוס, אבל בזמני בחש"ן וחת"ם ממש לא התייחסו לזה - הכלי עושה מספיק רעש ובולט, ככה שהגופייה הלבנה זה לא מה שיחשוף אותו.

צריך לקנות מעט מאוד דברים, וגם אותם לא לפני הטירונות אלא רק כשיוצאים הבייתה ויודעים מה באמת חסר. הרכש החוץ-צבאי היחיד ששווה באמת להשקיע בו זה עוד גרביים (לא מריקושט, סתם גרביים אפורות שנראות בדיוק כמו גרבי הצבא מהשוק), כנראה שעוד כמה גופיות בצבע זית (אם הגופיות הלבנות הן מחוץ לתחום כיום), הרבה תחתונים מהסוג שנוח לך איתו (זה משהו שהצבא לא מספק באיכות טובה - בזמני היו מין תחתונים לבנות ומגעילות שנראות כמו שילוב בין חיתול לחוטיני ונראה לי שאפילו בסאונת גייז לא תתפוס מישהו שמוכן ללבוש את זה, כיום יש איזה סמרטוט סביר יותר), מצית (לשפצורים, ולא צריך זיפו - מצית פלסטיק מעפן מהפיצוציה יספיק) סכין יפנית עם גוף ממתכת (עולה 3-4 שקל, ולא נשברת אחרי חמש דקות כמו הפלסטית שתקבל בבקו"ם), טסטר של "צ'מפיון" (עולה איזה 10-12 שקל, זה עם הפקק הירוק מאחורה, ולי הוא החזיק מעמד שנתיים של פירוק והרכבת מאגי"ם ומקכי"ם עד שנשבר. אם יש לך מברג טוב, אז אפילו אותו לא צריך) וזהו בערך - הוצאה די חד-פעמית, שאם תקנה את פריטי הלבוש בשוק אז היא גם לא אמורה לעלות לך יותר מ100 ומשהו שקל, ו100 שקל אתה ממילא אמור לקבל בבקו"ם.
ישן 28-10-2007, 12:17
צלמית המשתמש של Ramir8
  Ramir8 Ramir8 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.05.06
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "ממש לא בריא לא להחליף גרביים,..."

ואם אני שם פונגימון בגרביים זה גם לא עוזר?
מהיום אני באמת יתחיל להחליף כל יום.
אבל בסופו של דבר גם ה9 זוגות של הצבא מספיקות להחליף כל יום וביום שישי לפני הכניסה לנוהל שבת לכבס את הגרביים.

גם אני בהתחלה חשבתי שלא יספיקו הגרביים של הצבא וקניתי עוד איזה 10 זוגות ובדיעבד זה התברר כטעות.

ולצחצח שיניים זה ברור גם אני עד עכשיו בכל השבועות שטח של ההכשרה הייתי מצחצח שיניים בשטח (אפילו בשבועות מלחמה מצאתי זמן).

ובנוגע לחולצה טרמית והגרבי לוחם וכל השטויות האלה: בסופו של דבר כל הדברים האלה לא יעשו אותך לוחם טוב יותר. אפשר להיות לוחם מקצועי ביותר גם עם גרביים צבאיות רגילות. ואם ממש בא לך לקנות משהו לצבא תקנה איזה לדרמן טוב.

ישן 27-10-2007, 22:32
צלמית המשתמש של הנשר הקטן
  הנשר הקטן הנשר הקטן אינו מחובר  
מנהל "מה שבכיפה" בדימוס,מו"ס במיל',וסטודנטים בשוטף

חבר מתאריך: 10.06.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דרור1 שמתחילה ב "גרבי לוחם, גופיות בשיריון ותפילות ללא-דתיים"

א.הגרביים האלו סבבה,אלא שבכל חנות אחרת מוכרים את אותם גרביים (אותה אריזה והכל) ב10 שקל,ובריקושט ב20. זה לגבי הגרבי צמר,לגבי ה"גרבי לוחם כותנה" שמוכרים בריקושט,אני לא ממליץ עליהם כי הם עושות חריקות כאלו כשהולכים איתם בנעלי צבא....לא מומלץ.

ב.הצבא מספק 8 זוגות גרביים מעולות,אבל אצלי לפחות,אחרי שנה,כולם היו עם חורים בקצות האצבעות ובעקבים כתוצאה מהשימוש. ממליץ לקנות עוד 5 זוגות (לא בריקושט).

ג.אני אישית הלכתי עם גופיות קצרות גם בחורף.....כל אחד והרגישות שלו לקור.

ד.אתה יכול להתפלל גם אם אתה לא חובש כיפה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:47

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר