09-10-2007, 11:42
|
|
|
חבר מתאריך: 29.10.01
|
|
תסכול. זו ההרגשה שלי. פשוט תסכול...
בתחילת השבוע ביקרתי לקוח באחד מהמקומות המרכזיים בתל אביב.
החנתי את הרכב, והתחלתי לצעוד לעבר המשרדים ואז נגלה אלי המחזה הבא-
בחור, אני מעריך אותו כבן 35, החל לבצע חניה ברוורס, כאשר לפתע נצמדה אליו מאחור מכונית מסוג BMW (אלא מה...) עם שני עבריני צעצוע בתוכו, תוך שהם חוסמים לו את האפשרות לבצע את החניה, וזאת כיוון שהם החליטו שהם צריכים לחנות במקום הפנוי...
הנהג התמים לא הבין בהתחלה את הסיטואציה, וסימן להם שהוא רוצה להחנות את רכבו, ושיסעו מעט לאחור.
התנועה הזו נראתה בעיני הצעצועים כהתרסה, וזה שליד הנהג יצא החוצה, ניגש לנהג שלנו ואמר לו- "מה אתה עושה ככה עם היד? מה, אנחנו חברים שלך...". ניכר היה שהצעצוע ממתין לניצוץ בכדי לפרוק על הנהג את העצבים.
הנהג, שעדיין לא הבין את הסטואציה ענה שהוא מנסה להחנות, והם חוסמים לו את הדרך.
כתגובה, הצעצוע פתח לו את הדלת, ו"הזמין" אותו "לצאת בחוץ".
בשלב הזה התערבתי (למרות שההגיון שמתחיל להשתלט בארץ אומר שעליך להעלם מהמקום...),
וניסיתי להרגיע את הצעצוע, שמצידו מצא לו קורבן חדש, ומכיוון שהוא ראה שאני לא מתרגש ממנו, בא הצעצוע השני לתגבורת.
אז הסיטואציה שנוצרה היתה כזו- אני והנהג התמים עומדים מול שני עבריינים קטנים (באמת קטנים, הם היו נמוכים מאיתנו בראש...), ואני כבר רואה איך אחד מהם עומד לשלוף איזה חפץ לא תמים...
בשלב הנפיץ הזה, פתאום, משום מקום, צץ לו שוטר רכוב על קטנוע, שכמו שנפוץ אצל שוטרים הוא לא מחפש צדק אלא "לסגור עניין", והוא הורה לנהג התמים שלנו להמשיך לנסוע (כי ביינתיים הצטבר פקק מאחור), שני הצעצועים החנו את הרכב במקום הפנוי (כפי שהם רצו מלכתחילה), תוך שהם עושים לעברי תנועות איום (והשוטר לא מגיב...).
זהו. זה פחות או יותר הסיפור.
ואני נותרתי עם ההרגשה הזיפתית שהפשע מזמן כבר השתלט לחלוטין על המדינה שלנו,
ואנחנו, האזרחים הישרים- עומדים חסרי אונים מולו, כי המשטרה מחפשת "לסגור" תיקים...
|