בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "איך בודקים מלון לפני שמכניסים אותו לעגלת הקניות?"
יש מס' זנים של מלונים.
אני קונה רק 2 סוגים- זן האננס שהוא קייצי גדול ומוארך והזן העגול שמופיע עכשיו בשווקים.(לא אוהב את הזן הצרפתי שיש בו פסים ירוקים והוא ממש כתום בפנים)
לרוב אני בודק 3 דברים:
1.קשיות המלון וחיספוס הקליפה. הוא צריך להיות קשה אבל לא "בטון" ושהקליפה תהיה מחוספסת.
2.הריח. אם הוא מדיף ריח מלונים מתקתק .
3.שני הקצוות. הגבעול והקצה השני. אם הם שלמים ולא ניתן לחדור באצבע בלחיצה קלה פנימה -הוא טוב.אחרת הרקבון התחיל ולא יחזיק יותר מיום אחד.
כאשר 3 הנקודות הללו תופסות -אני קונה. וכל אחד יכול להחליט לבד כמובן