17-10-2007, 23:51
|
|
|
חבר מתאריך: 04.10.04
|
|
[יו, גשם!!]
תאמין או לא, אני מודע לכל הדברים שכתבת.
ברשותך, אני אתחיל דווקא מהסוף.
לדעתי, הדוגמא שלי היא דווקא כן טובה, כי היא ממחישה את זה שכל-מה-שמסביב לא חשוב, אלא זה שעברת את החוק. [או- לשוטרים/משטרה/וואט-נוט לא איכפת שהכביש היה ריק, איכפת להם שעברת על החוק..].
וגם לא דיברתי/לא התכוונתי ל'אסור' מבחינת זה שזה הורג אנשים.
התכוונתי שזה אסור כי זה פשוט אסור. [יש חוק. ואת אוכפי החוק הסיבות לא מעניינות, הם יתנו לך דו"ח בלי שום קשר לנסיבות..].
ולא, זו לא התמונה הזאת שהפריעה לי ספציפית בתור אזרח שחי במדינת ישראל, אלא זה שאמרו לו שאסור לצלם, והוא פירסם בכ"ז.
אם אנחנו נתחיל להחליט בעצמנו לאילו חוקים להקשיב, לאן נגיע?
[חוצמזה, אנחנו לא רואים את מה שלאחר עיבוד דיגיטלי blow-up-י נראה. ובמקרים כאלו אפשר לחשוב שהכל תקין וזה, אז לא חושבים להעביר את זה בצנזורה. וזה מה שמפריע, שאני בטוח ב-99% שהוא לא היה מעביר את זה לסינון הצנזורה.]
ותאמין גם לי, שבתור בנאדם שעובד [מלשון הווה] עם ביטחון מידע, שאני לא מדבר תיאורטית ו'סתם'. [אגב, אני לא מתיימר לדעת מה היה בעבר, אז אם הייתה איזושהי נימה של התנשאות בפסקה הזאת (ובשאר הפסקות לצורך העניין), אני מתנצל.].
והאמת, שמה שהורג אותי ב-unreal, זה שבאמצע שאני בעצמי על הגג צולף באנשים, בא רעם [אמיתי!], מפחיד אותי, ואז דעתי מוסחת מספיק כדי שמישהו עם chain-gun יבוא וירסס אותי מאחורה. ארג!]
|