07-10-2007, 19:25
|
|
|
חבר מתאריך: 04.08.07
|
|
תודה על התגובה אך אני לא מסכים עם מה שאמרת...
ישנו חוק התיישנות האומר שברגע שחלפה שנה ללא שהעיריה הודיע על דבר העברה החוק מבוטל!
עברה שנה וחצי ולא קיבלתי שום הודעה, הם טוענים שכן ולכן מחובתם להוכיח זאת.
העניין הוא שהם לא רוצים להוכיח זאת ולמרות מה שאמרת שעובדים שם אנשים... עובדים שם אנשים שלא רוצים ולא מעוניינים לעזור, אלו אנשים שיש להם מטרה אחת והיא לגבות כסף מהתושבים ובכל מחיר, לפעמים כפי שראינו בחדשות גם במחיר של עבירה על החוק!
כעת, החוק קובע שכאשר אני מבקש לראות שהדואר נשלח אלי עליהם להמציא לי רישומים של הדואר! רישומים של העיריה אינם מספיקים! הם מחוייבים להראות לי אישור מהדואר שהודעת הקנס אכן נשלחה!
העניין הוא שהם לא מעוניינים להראות לי את ההודעה, אולי תחת ההנחה שלמי יש כבר כח לפנות לבית משפט בשביל 150 ש"ח... גג נגיע לפשרה ונחסוך לכולם את כאב הראש...
וכאן נכנס החלק העקרוני, אני לא מוכן לשלם 150 ש"ח רק כדי לחסוך לי ולהם כאב ראש, יש כאן עניין מקומם ולא צודק מאין כמוהו!!! כאזרח זכותי המלאה לראות שהם התנהלו כפי שהחוק דורש מהם לפני שאני רץ להיפרד מ- 150 ש"ח ואם הם מונעים את הזכות הזו ממני הם פשוטו כמשמעו עוברים על החוק, אני משער שלא רק כלפי אלא גם כלפי אזרחים אחרים ולכן אני רוצה ללכת לבית משפט ולחייב אותם להראות לי ולכל מי שמעוניין!
פשוט נמאס המצב בו כל חברה גדולה, בנק, גוף ממשלתי עושה מה שבא לו רק כי לאזרח הקטן אין מחלקה משפטית צמודה שתגן עליו...
זו כבר שיטה, לפגוע לנו בזכויות בסכומים כביכול קטנים רק כי לאנשים אין כח להתעסק עם בתי משפט בשביל 150 ש"ח....
דרך אגב, כבר קבלתי תשובה מעורך דין אחר שאמר שמחובתם למסור לי כל אישור שאני מבקש על מנהל תקין!!
ככל הנראה הפעם אני מתכוון ללכת עם זה עד הסוף לבית משפט ושם גם לתבוע את שעות העבודה והטרטור שלי, מה לעשות... גם הזמן שלי אינו הפקר.
בכל מקרה תודה ואשמח לתגובה :-)
|