לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-10-2007, 22:13
  jadakiss jadakiss אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.12.05
רוצים לשפוט אותי על......

שלום.. לפני שלושה שבועות גיליתי שאני נוהג עם רישיון שפג תוקפו (הצבאי)
זאת אומרת שנהגתי 3 שבועות כמעט בלי רישיון.. ואמרו לי שרוצים להעלות אותי למשפט
בגלל זה, אבל חלק מהאנשים טוענים שהמפקדים שלי היו אמורים להזכיר לי זאת ולא אני הייתי אמור לדאוג לזה.. וזה ברח לי מהראש לגמרי.. ממש ממש בטעות חברה שלי הסתכלה לי אתמול על כל מיני דברים בארנק שלי והיא הסתכלה על הרישיון שאלה אותי מהזה ואמרתי לה שזה רישיון צבאי וסתם הסתכלתי עליו ופתאום קלטתי משהו מוזר שכבר עבר התאריך שלו וישר נלחצתי.. הודעתי מקודם למפקד שלי והוא דיבר עם הרסר ואמר שאני יישפט עלזה וחברים שלי אומרים לי כמו שכתבתי הנ"ל שהמפקדים היו אמורים להזכיר לי אתזה... האם זה נכון? או שאני טועה וזאת בעיה שלי?
בקשה זה חשוב אין לי כוח לריתוקים!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-10-2007, 22:30
  The Arcane The Arcane אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.01.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי jadakiss שמתחילה ב "רוצים לשפוט אותי על......"

מעניין מאוד...
מכיוון שאתה עדיין בסדיר, אני משער שהרישיון שלך פג אחרי שנה ראשונה. על מנת לחדש אותו אתה חייב לעבור השתלמות נהיגה מונעת. מן הסתם יש פה אחריות אישית שלך, לדעת אם הרישיון שלך תקף או לא. מצד שני, קצין הרכב, או מי שזה לא יהיה ביחידה שלך שאחראי על הנושא, צריך גם לעקוב אחרי מצבי הרישיונות של הנהגים שלו ובפרט לבקש מהשלישות לדאוג להוציא נהגים להשתלמויות בזמן. אני זוכר שכשהרישיון שלי התקרב לסוף שנתו הראשונה, אני הייתי צריך לדחוף ולהתעקש על ההשתלמות הזאת, ובזמנו חשבתי שזה מאוד לא בסדר ואני עדיין חושב כך. מצד שלישי, כל מפקד שחתם לך על כרטיס עבודה בשלושת השבועות האלה היה חייב לוודא שאתה רשאי לנהוג ומסתבר שאף אחד מהם לא עשה זאת, ולמען האמת גם מהיכרות עם העסק הזה לא הייתי מצפה לכך, אולי רק הסא"ל שלי שאל אותי אי-פעם אם אני כשיר לנהיגה לפני שהוא חתם.
האם יש פה סיבה לשפוט? כן. גם אותך וגם כל אחד שהחתים לך כרטיס עבודה בשלושת השבועות האלה. של מי האשמה? את זה קצין השיפוט יחליט. יפה אבל שלא ניסית להסתיר את זה, כי ההשתלמות נהיגה מונעת הייתה תוקעת את חידוש הרישיון והיו עולים על זה בסוף גם ככה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:05

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר