19-08-2007, 01:08
|
|
|
|
חבר מתאריך: 31.05.03
|
|
הזמן עובר ואנו משתנים, מילות פרידה ברוח טובה :)
ערב טוב לכולם !
לכל מי שיודע ולמי שלא - אני נמצאת בשירות קבע מזה כשנה וחצי . לפני כמספר חודשים הוצע לי תפקיד קצינת כוח אדם באוגדה סדירה ולאחר לבטים רבים החלטתי לקחת את התפקיד (ומי שהיה שם לצידי באותה תקופה יודע כמה היה קשה לקבל את ההחלטה ) .
וכך לפני שבועיים התחלתי את תפקידי באוגדה במקביל לתפקידי הנוכחי ועברתי לשרת ולהתגורר חלקית בבקעה; כל זאת ועוד די משאירים את הזמן הפנוי שלי כמונח שבא לידי ביטוי רק בסופי שבוע ובצורה מצומצמת מאוד ולכן לצערי - אפנה את מקומי בניהול הפורום המקסים הזה .
אז איך מסכמים 4 שנים נפלאות ?
- נרשמתי לאתר ב-31.5.2003 לאחר שקיבלתי קישור לציור שהועלה ב"מה שבלב", שוטטתי קצת בפורום ולמרות שהייתי קלו-לס לגמרי בתחום, החלטתי שיהיה נחמד להצטרף ולנסות ומשם – הכל היסטוריה
אחרי מספר חודשים בפורום נכנסתי לניהול "מה שבלב" לצדה של הגר המקסימה ולאחר פרישתה הצטרף אלי דניאל, חבר טוב שהיה לצידי ברגעים קשים מאוד שעברתי; אני חייבת לציין שאם היו אומרים לי זמן מה קודם לכן שמקום כמו הפורום יוכל לסייע לי רבות בהתמודדות, בשיתוף ואף רק בכתיבה שמסיחה את הדעת, סביר להניח שלא הייתי מאמינה; בכלל – כל המדיה הזו שנויה במחלוקת בעיני אנשים רבים המתקשים להעניק לה רובד "מציאותי", עד שמתנסים ונשבים
לאחר פרישתו של דניאל הצטרף אלי ארז - "אב הפורום", שתורם אין- קץ מחוכמת החיים ומהקסם שיש בו לפורום המדהים הזה והיה לי לשותף נהדר וכייפי . לפני כמספר חודשים החלטנו "להרחיב" את החבורה והצטרף הבייבי שלנו – אמיר, שהוסיף לפורום נופך חברתי, מגובש, קליל ועליז יותר; כל זאת מעבר להיותו חבר קרוב ומיוחד במינו .
אין מספיק מילים לתאר את חשיבות הפורום הזה בעבורי, את המקום החמים שהוא מסמל בעיני והידיעה שתמיד אוכל להיכנס אליו ולהיות גאה שאני חלק מקהילה מדהימה שכ"כ איכפת לה מחבריה ואנשים נמצאים כאן בשביל לעזור ולתת מעצמם מעל ומעבר .
אני חושבת שצמחו כ"כ הרבה דברים גדולים מהפורום הזה, גם שאינם נראים לעין; החל מעידוד, שינויי פרספקטיבות, שיקום ממצבים לא קלים, מפגשים מוצלחים, קשרים חברתיים משגשגים וכו' .
כולי אמונה שהפורום ימשיך להיות כזה כי הבסיס שלו נפלא ואיתן; אני עוזבת אמנם בלב כבד אך שלמה עם החלטתי כי במקום מסוים, אני מרגישה מיצוי מבחינת נתינה לפורום כמנהלת ומכאן ואילך – יש מקום לבאים אחריי להמשיך את העשייה וליצור עוד פריחה ושגשוג .
עם זאת, איני נפרדת לחלוטין ומבטיחה כי לאחר שאנשום טיפה לרווחה ובין לבין, אבקר בפורומים ואשמור על קשר .
אסיים ואומר שבליבי יש מקום חם ומלא אהבה לכל חברי הפורום לדורותיהם, תודה על שעשיתם את הפורום למה שהוא היום !
תודה מיוחדת לשותפיי - ארז ואמיר, על שהייתם הרבה מעבר בעבורי, קורצתם מהחומר הנדיר ביותר
בהרבה אהבה והערכה לכולם על כל התקופה,
רחלי .
|