לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-09-2007, 01:40
  Amit_H Amit_H אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.08.06
ייעוץ בנוגע לקניית הארדיסק חדש

המחשב שלי בזמן האחרון עושה לי מלא בעיות. הוא נתקע למספר שניות יותר מדיי זמן, הוא מאוד איטי ואפילו לפעמים כשאני מזיז את העכבר - הוא זז לי בקטיעות...
אני חושב שהבעיה היא בהארדיסק שלי, היות והוא עושה הרבה רעש וטעינת קבצים לוקחת הרבה זמן יחסית.

רציתי להתייעץ לגבי קניית הארדיסק חדש. רק שאני לא כל כך מבין בנושא. אני חשבתי לקנות את זה:
http://www.easydeal.co.il/Product.asp?ProID=767

יש לי כמה שאלות:
1) אני לא יודע במה לוח האם שלי תומך (SATA, SATA2, ATA/IDE) ולכן אני לא יודע אם ההארדיסק הזה יתאים למחשב שלי ויפעל כמו שצריך. מה עליי לעשות כדיי לוודא זאת?
2) אני רוצה שההארדיסק הנוכחי במחשב שלי ימשיך להיות בו אבל בתור הארדיסק "משני" ושמערכת ההפעלה תפעל על החדש. כיצד אני מגדיר זאת?
3) אם יש הגדרותש אני צריך לדעת עליהן (נגיד ב BIOS או משהו) נא להסביר לי בפירוט מה עליי לעשות.
4) אני מעדיף שלאחר ההתקנה וההפעלה, הכונן "המשני" לא יפעל כלל, אלא רק בזמן שאני אצטרך אותו ולאחר כמה דקות הוא יכבה שוב (מטעמי רעשים בעיקר...). איך זאת זאת?

תודה.

נ.ב.
אם אתם חושבים שאולי הבעיה היא במשהו אחר במחשב, ולא בהארדיסק, (ויש לכם רעיון איזה חלק הוא הבעייתי) נא להגיב! אני רוצה שהבעיה תיפתר...

נערך לאחרונה ע"י Amit_H בתאריך 30-09-2007 בשעה 01:51.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:19

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר