תה עם נענע כנ"ל הגרי.
זה יעורר לי את העיניים נקווה. העיניים שלי מפריעות לי כבר מ 8 בבוקר מאז שקמתי.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי persephone שמתחילה ב "[i][b]לא חובה שישארו..."
פריבילגיה?
דניאל, העיניים שלי הן כמו שני פצצות לא צפויות... עקב כמה בעיות בו זמנית קשורות אחת בשנייה. אומנם יש לי ראייה מעולה, אבל יש להן בעיה רפואית חשוכת מרפא עד היום. אחת הסיבות, שהביטוח הרפואי מפסיד עליי כסף בעיקר . הביטוח משלם לי יותר מאשר אני משלם לו... (אין הרבה כאלה אנשים.)
כך שיש פה חצי כוס מלאה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי persephone שמתחילה ב "[i][b]מי בדיוק ממשיך עם..."
אצלנו בבית ממסמרים אותך לשולחן החג
עם כל הציוד המכאני הכבד
ולא משחררים עד הקפות שניות
תרצי לא תרצי- את שם
הצלחות יתרוקנו ויתמלאו
ימים יעברו
מזג האוויר מתחלף
החזירים מתחילים לעוף
...
..
..
ואת עדיין דבוקה לשולחן
האמת שבא לי כוס גדולה של שוקוצ'ינו עם קצפת :]
היום בים היה חרא!
משום מה הזקנים השתלטו על החוף.
נודיסטיות הגיעו-מהסוג הרע.
והצ'יפס היה גרוע!
חח ונחשו איפה...בחוף הסלע שבבת ים- הפעם האחרונה !!
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי persephone שמתחילה ב "[i][b]תמיד רציתי לנסות בשר עם..."
אבל יש בעיה
מכיון שאני לא דובר תאילנדית(איפה נעה?) אין לי מושג מה פרוש המילה סאטא
בחלק מהמסעדות המנה היא שיפודי פרגיות דקים מאוד ברוטב חמאת בוטנים
ובחלק מהמסעדות זה תבשיל ברוטב חלב קוקוס
תזמיני גלידת קרמבו.(ברח לי השם של המוצר כרגע סורי.)
דומה מאוד לקרמבו רק יותר גלידה.