18-09-2007, 22:14
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.04.04
|
|
לא צריך שיחות
ציטוט:
במקור נכתב על ידי דוק05
אם כל הכבוד למפקד הישיר, לא היו שום כוונות להוציא כסף על שיחות לארץ לאחר שלכאורה הדבר הוסדר מול קצינת הקישור הראשונה (האחריות על העברת התפקיד מוטלת עליהם לא עלי).
מי שהגיע למג"ד זו אמא שלי שהיא זו שטיפלה בכל הנושא, גם היא לא יודעת איך היא הגיעה אליו.....
אז עושים זאת לפני הנסיעה לחו"ל, או שליחת מייל למפקד, הם לא חיים בתקופת האבן אתה יודע? אולי במחלקה שלי זה פשוט, היחסים מספיק טובים, כולל ברכות לחגים כך שאני יודע שחייל שלי כרגע בחו"ל או מתי אחרים היו. הצווים יוצאים חודשיים לפני מופע ארוך, אם יש בעיות זה מתגלה בסבב שיחות , אם החייל לא בארץ אפשר בהחלט לדבר עם ההורים. כשאני פוטר חייל או מכיר את הבעיות/מצב שלו הרבה יותר פשוט לי (וגם נכון מוסרית במחינתי) לומר לקישור לבטל לו מייד את הצו ולפטור אותו, מאשר לתת לו לשבור את הראש בעצמו. שבירת ראש אני משאיר למשתמטים...
לגבי כאלה שמשקרים יש פתרון, קוראים לו כלא6, אני לא יודע איך עובד אימות הנתונים הנ"ל, אבל דווקא מקצינות הקישור (היו 3 או 4) הבנתי שזה פשוט מופיע על מסך המחשב שלהם והן מקבלות עדכון (לא אוטומטי) ישירות ממשרד הפנים.
בקשר למעורבות של מפקדים במשלוח צווים, שוב המקור הוא קצינת הקישור, שהמחשב מוציא את הצווים אוטומטית..... בגלל זה, מקבלים צו- מתקשרים למפקד הישיר, זה שמכיר אותך (אפילו האמא יכולה) ולא למישהי שצריכה להתעסק עם כמה מאות אנשים ובהרבה מקרים שוכחת חלק מהם.
בכל מקרה, כבר מספר שנים שאין לי שום קשר עם היחידה...
ברשותך, אם אתה אכן "בעיניינים", מה קורה איתי ביום (בקרוב) שאני חוזר לארץ באופן סופי?
|
בעניינים? מפקד די זוטר במילואים .
בכל מקרה, "מצבך"באיזה מובן? אם אתה שואל מבחינת הבעיות, אם לא שהית בארץ בזמן משלוח הצווים, פתיחת נפקדות אינה אפשרית או חוקית ולכן אין ממש בעיה (ואם זה נעשה, תצא זכאי במשפט).
אם אתה שואל מבחינת היחידה, כל עוד לא נפלטת רשמית לרשימות שוהי חו"ל, אתה עדיין שייך ליחידה. כדאי לעדכן אותם שחזרת (מפקד+קשיור) ואז זה חזרה לשגרה. אם לא בא לך ליצור קשר כדי להמנע מאי-נעימות או הערת מתים, אתה יכול לבדוק את הסטטוס שלך בכל קצין עיר.
נ"ב אם אתה רוצה לתקן אז פעל בנושא, פנה לקצין פניות הציבור ותעביר את כל הפרטים. בהחלט צריך לחנך משרדי קישור שלא פועלים כמו שצריך.
John Kennedy Toole
נערך לאחרונה ע"י GrimReaper בתאריך 18-09-2007 בשעה 22:21.
|