במקור נכתב על ידי sarelg
אני הייתי מאוד לחוץ מהשבוע שדאות שלי, בסוף באמת היה קשה אבל לא כזה נורא כמו שחשבתי (תכלס גם שלי היה יחסית קל בגלל הרבה מאוד עומסי חום)...
קיצר אני יכול לספר מה היה אצלנו, זה שונה בכל מקום... לנו הייתה הקפצה בערך ב-3 בלילה ביום שבת, היה צריך לקפל מאוד מהר את הפלוגה והיה מסע מאוד קשה לשטח (עם אפוד ותד"ל כמובן)...
זמני האוכל התחילו מ-25 דקות והלכו ותקצרו עם הימים, יום רביעי היה לנו 10 דקות... כמובן שרק מנות קרב..
הרבה יבשים, אמל"י, זחילות, סחיבות פצוע, יום שלישי בלילה הייתה העתקת מאהל שנמשכה עד רביעי בבוקר, יום רביעי הקפצות אב"כ ורימוני גז מדמיע...
בעיקרון היו לנו כל לילה הקפצות, לפעמים גם שתיים, אבל זה ממש לא נורא וגם די כיף להיכנס לאווירה אם מקפיצים עם ח"קים ופצצות תאורה.. מגניב לאללה..
צריך לקחת את ההקפצות בקלות, אחרי שבוע שדאות, בסוף שבוע פרט (שהוא גם בשטח), הייתה לנו הקפצה ממש מושקעת עם מלא מלא ח"קים ופצצות תאורה, וכל המפקדים מסתובבים בין האוהלים וצורחים על כולם, אז אני איך שקמתי ראיתי את הכל ופשוט צרחתי "יואוו איזה ענקקק!", אז המפקד שלי בדיוק עמד ליד וצעק עליי "מה ענק?? תעוף לעמדה שלך!!"...
קיצר לקחת ברוח טובה..
סך הכל זה שבוע קשה אבל יש בו גם דברים נחמדים כמו "זאב בודד", תרגיל שצריך להתגנב בלילה לנקודה מסויימת, עשינו את זה גם ביום, היה לנו תרגיל של הסוואה, שיש 25 דקות להסתוות ואז עוד שעה למפקדים לנסות למצוא אותך... וגם לומדים מלא דברים די נחמדים, היו לנו מלא הדגמות של תנועה והסתוות שהמפקדים עשו לנו וזה היה מגניב..
אז פשוט צריך לנסות לספוג כמה שיותר מהחוויה ולנסות פשוט "להעביר" את הדברים הקשים..
|