בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי Cfox שמתחילה ב "נהדר לדעת שאני לא לבד. עכשיו..."
נשברה המחט בשלנו ואין כבר איפה לתקן את זה=\
אז עברנו ל mp3
כל היום מוזיקה,במקום לשבת כמו זומבים מול הטלוויזיה הממוחזרת והמשעממת, יושבים כולם יחד.. נהנים הרבה יותר אנשים לא מבינים כמה זמן הם מבזבזים על הריק הזה וכמה הם מפסידים.
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי persephone שמתחילה ב "[b][i]אבל ההומור הרדוד לפעמים..."
אם את קורת לי אודילה אני מרשה לאצמי לקרו לך דניאלה. ( :
בכול מיקרה אם יש לפעמים הומור רדוד זה יכול להיות נחמד אבל גם הוא צריך לעשות בטעם טוב. למשל מונטיפיטון היו המומחים לזה. גם החברה של סטר די ניט... ופולי שור עושים סרטים בהומור נמוך אבל מצחיקים. גם הומור נמוך צריך לדעת איך לעשות. היום הסטנדפ הוא חבורה של אנשים שמנסים להראות כמה הם יותר ארסים וכמה הם היו מסכנים בתור ילדים. בסירטון הזה יש דביל שמנסה להיות מצחיק. אני צריך לשתות הרבה בשביל שזה יצחיק אותי.
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי persephone שמתחילה ב "[b][i]יש כמה:
האהובה ביותר..."
טלוי במצב רוח.
ללא ספק גולדסאר היא בירה ממש ממש טובה. והיא אחת מהאהובות שלי ושאני במצב רוח לגולדסטר ואין אז אני לוקח טובורג.
אני גם אוהב את הווינסטפן. היא ממש טובה. לפעמים אני שותה את הסן ברנרדוס או את הלף בראון (אם יש לי מצב רוח של בירה כהה)
לפעמים את הגינס או מרפיז. וממש ממש לפעמים שיש לי חשק לשתות בירה חסרת משמעות אז אני שותה את הסטלה.
פלנסר באמת חמודה. אבל היא לא נפוצה.
מה שכן אני חושב שקורונה היא שתן של גמלים וקלסברג היא שתן של סוסים.
בתגובה להודעה מספר 49 שנכתבה על ידי persephone שמתחילה ב "[b][i]לא לא, באמת עצות מסבתא...."
ההה. אני חשבתי שדיברת על זה שאמרתי להיות מאושר זה תמיד חשוב.
חחח
הייתי שואל אותך כמה ירדת אבל זה לא מנומס. יכול להיות שהיית מבינה את זה בצורה אחרת וזה כבר גס.
בכול מיקרה אני מקווה בשבילך שאת מאושרת עם ההורדה במישקל.
בתגובה להודעה מספר 55 שנכתבה על ידי persephone שמתחילה ב "[b][i]האם זו מחמאה מאודי??..."
האמת היא שאני אף פעם לא מתחיל עם הברמנית או עם המלצרית. אני לא אוהב להציק להן. מסכנות הן עובדות וכול הזמן מציקים להן. אני לא יודע עם זה שהם מתחילים עם הברמניית לא משנה איך שהיא ניראת זה בגלל שזה קטעה של גברים. אני חושב שזה יותר קשור לעובדה שהם שיקורים.
אבל כמו שאמרתי קודם לפי התמונה את גם היית ניראת טוב אז ואין שום סיבה שלא יתחילו איתך.
ועכשוו על תתני לזה לעלות לך יותר מידי לראש. חחח
אין לי בעיה שתפתחי אשכול מילחמה נוסף. אבל אני בכלל רציתי להזמין לך בירה ובמקום זה את רוצה לפתוח שוב במילחמה שאת יודעת שבה יש רק שמחים. כול האנשים שניכנסים כול הזמן לאשכול הזה.
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי אודי גילת שמתחילה ב "אם את קורת לי אודילה אני מרשה..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי אודי גילת
אם את קורת לי אודילה אני מרשה לאצמי לקרו לך דניאלה. ( :
.
בבקשה, אל תעשה את זה. עבור בחורה, דניאל זה אחד השמות הכי יפים שקיימים, אם לא הכי. דניאלה זה שם של אישה מתוסכלת עם ילד ביד אחת וסיגריה בשניה או של היפית מזדקנת.