15-07-2007, 14:08
|
|
מנהלת פורומי הצילום
|
|
חבר מתאריך: 12.04.05
|
|
המפגש של המאה - תאריכים עודכנו - שימו לב!
[האשכול הראשון נמצא פה.]
טוב, זה האשכול שיהיה מעוגן עד שיהיה חידוש של ממש. באשכול הזה כתובים הפרטים הבסיסיים שידועים לנו כרגע, והוא יהיה פתוח להצעות מסודרות ומפורטות בלבד. אין הספאמות באשכול הזה! כל הודעה שלא לעניין - תימחק. (מתן ומשה - נא להספים בICQ .)
תאריך המפגש: בימים שלישי-רביעי, 18-19 בספטמבר, ו'-ז' תשרי, או יומיים מבין ראשון-שלישי, 23-25 בספטמבר, י"א-י"ג תשרי.
מיקום המפגש: נגב
כאן המקום שלכם. שרשרו להודעה זו הודעות מפורטות עם הצעות. על כל הצעה לכלול: מסלול די ארוך ליום הראשון (שימו לב שהוא יתארך כי נלך לאט כדי לצלם), חניון מסודר ללילה (אפשרי בתשלום, אבל לא יקר מדי) ותכנית ליום השני שתכלול מסלול / סיור קצר, ואז נסיעה לעיר לצילום אורבני. כמובן, יש מקום לרעיונות מקוריים שונים, אבל זו התבנית הבסיסית פחות-או-יותר.
עדיפות למקומות שאפשר להגיע אליהם בתחבורה ציבורית משאר הארץ (בנגב עצמו נוכל לעשות הקפצות לטווחים קצרים).
בבקשה - מי שאין לו ידע בנושא או שהוא לא עשה בירור מקיף - שלא יציע רעיונות. מי שרוצה להציע רעיון ואין לו ידע - שיפנה אל אחד מהמבינים (שלומציון או ננק, למשל) ויבקש עזרה בבניית ההצעה.
שימו לב: חשוב חשוב חשוב
ההגעה למפגש תתאפשר אך ורק לאנשים שכבר היו במפגש של פורום הצילום בפרש.
אנחנו יודעים שיש אנשים שמעוניינים להגיע אבל לא היו במפגשים, ולשם כך כדאי להם לפנות זמן ולהגיע למפגש שיערך במהלך החופש הגדול הנוכחי. אם מישהו נתקל בבעיה (לא היה עד היום במפגש ולא יכול להגיע למפגש שיהיה בחופש) - שיפנה אל אחד מהנהלים או אלי. אם זה יקרה לגולשים רבים נשתדל לארגן עוד מפגש בחופש הגדול.
עריכה של מתן, בגלל שנשאלות הרבה שאלות והאשכול מפתח סימפטום הספמה בכיוון:
זה מפגש ראשון קבוצתי שאנחנו עושים במתכונת של שני ימים + לילה (שינה משותפת).
בכל זאת מדובר באינטרנט ולא בחברי ילדות כך שכדי לצמצם למינימום את הסיכוי שיהיה בלאגן כלשהו (ונגיד את זה באופן ברור ובלתי משתמע לשני פנים - הצקות לחברי וחברות הפורום, גניבות וכו') אנחנו רוצים לצאת רק עם אנשים שאנחנו מכירים ושכבר פגשנו בעבר.
זה לא הוגן כלפי אותם חברה' חדשים שעדיין לא יצא להם להגיע ולכן נשתדל לייצר מפגש או שניים במהלך החופש כדי שיוכלו להשתתף בו.
עד היום מפגשים במתכונת של שינה משותפת התקיימו במתכונות פרטיות בלבד, ובאנשים אלו אני בוטח.
השאלה היא, מה לגבי שאר החברים אותם אני לא מכיר.
בהצלחה לכולנו!
נערך לאחרונה ע"י carish1 בתאריך 31-07-2007 בשעה 23:59.
סיבה: כי בא לי :)
|