02-09-2007, 23:18
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
"ניבחרת להשתתף בקבוצת דגימה מובחרת של בנק הפועלים"-מה הפסדתי?
היום ב 21:00 מצלצל אלי מוקדן נחמד ומזדהה כ-X מאיזו חברה Y שעובדת עבור בנק הפועלים. מציע לי להשתתף בקבוצת מיקוד איכותית של לקוחות הבנק. מכיוון שברור לי ששום פרט חשוב לא אתן, משום מה זרמתי עם השיחה (במקום ה"תודה ולא תודה"+ניתוק הרגיל...). הבחור אמר לי שקודם צריך לבדוק האם אני מתאים להשתתף, ואם כן אז עבור שעה וחצי אקבל 200 ש"ח בתווי קניה (לא מעניין אבל בכ"ז זרמתי). שאל אותי 3-4 שאלות מטופשות הקשורות בניהול כלכלי של הבית ("אתה או אישתך או שניכם יחד") וקיבל תשובות הכי פרווה שיש. מכיוון שזה הספיק לו כדי "לקבל אותי", היה ברור שזה עוד בלוף. הבחור שאל אם אהיה מוכן להגיע מחר לאיזה מגדל בר"ג (למה לכל הרוחות דווקא בר"ג לכל בניין עם מעל 4 קומות קוראים, מימים ימימה, "מגדל"?) ב 20:30 לשעה וחצי...
כמובן שעניתי שלא ממש והייתי נחמד ואמרתי שאישתי לא כאן ולא ברור לי אם היא פנוייה להיות עם הילדים...
הבחור (שעד עכשיו הראה כבוד מינימלי לאינטיליגנציה הצרכנית שלי) ענה לי "יש לי בדיוק עוד תקן אחד למשתתף גבר". תודה, אבל לא תודה...
עד כאן סיפור לא מעניין להשקיע כתיבה בו. מה שכן מעניין אותי זה האם מישהו יודע מה טיבו של הטריק החדש הזה? (אחרי שכנראה ליועצי המס נכנס לראש שמי שלא מחפש אותם אין לו שום החזרים במסה"כ). סתם מתוך סקרנות מעניין אותי לדעת מאיזה עוקצון חמקתי...