22-08-2007, 23:06
|
|
|
חבר מתאריך: 08.06.06
|
|
הפעם אני אשרשר כמו בן אדם נורמלי
צירפתי מקודם את הטבלה של הצעות המחיר ב-COPY ו-PASTE והתקבלו לינקים וממש לא התכוונתי לשלוח אותך לחפש את הלינקים. אז הנה תיקון ועכשיו אני מצרפת קובץ תמונה של הטבלה כמו שצריך ומקווה, שזה יעלה בלי בעיות.
המחירים של SKYPC זולים יחסית לאחרים, אז חשבתי לעשות את הרכישה דרכם. הבעיה, שאין להם:
לוח אםABIT IP35-E,
כרטיס מסך SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB DDR3 128 BIT
מארזים של COMPUCASE (דרך אגב, שמתי לב, שיש באתר, שהמלצת לי עליו שני מארזים עם מפרט דומה, רק אחד לבן והשני שחור ואני מעדיפה את הלבן, שמשום מה יקר יותר? הם נראים זהים לפחות מבחינת המפרט שלהם (כמובן שלא אכפת לי שהלבן עולה כמה שקלים יותר, רק רציתי לדעת, האם יש הבדל ביניהם חוץ מהצבע?)
הייתי רוצה להישאר עם ההמלצות שלך והגעתי למסקנה, שאני מעדיפה לרכוש את המחשב על כל רכיביו מאותה חנות + הרכבה + לגשת לשם בעצמי ולקחת אותו במקום באמצעות שליח.
חשבתי להתקשר אליהם מחר ולברר, האם יש אפשרות להזמין את הרכיבים הספציפים האלה.
בינתיים, רציתי לשאול אותך, האם יש לך המלצה לרכיבים חליפיים שווי ערך (למשל לוח האם עם אופצית ההרחבה בדומה לזה שהמלצת לי עליו?) ואני גם רוצה להישאר עם הכרטיס מסך, שהמלצת ולא לקחת זול יותר.
תודה.
(אם היה באפשרותי, הייתי מוחקת את ההודעה הקודמת, ששורשרה לא נכון. אם KILL- MACHINE ימצא לנכון להסיר אותה, אז זה בסדר גמור מצידי :-) )
|