לא היה לי שם טוב יותר מצטער.. הציעו הצעות לשם יותר טוב...
קיץ קץ.
ארקדור בא אלי ועשינו ביחד עם הדרמל שלו והג'יג סו את החיתוך.
חתכנו את החלון ואת הדלת של המארז ואז חיברתי אותם ביחד עם "ניט" שזה כמו אקדח...
יצא יפה.. חיתוך טיפה עקום חח אבל לא נורא.. אני אקנה גומי U ואז זה יהיה ס22ה...
אני גם מחליף את הנורה של הCDROM לאחת כחולה UB(בגלל זה הCDROM בחוץ).
יצא(בעתיד) פ33ה!
אני חורט יפה יפה את הכינוי שלי עם דדרמל על החלון(DimaX)
תמונות..(אני אמשיך את הפרוייקט עם הזמן):
לפני:
אחרי:
מבפנים:
מבחוץ:
כשאני אלווה מחברים מצלמה דיגיטלית יהיו תמונות פ33תיות!
אני מתכנן גם חלון בגג. וגם להוסיף מאוורר 92 בגג. לעשות חלון בספק.
לחתוך מאחורה את הברזלים הדפוקים שמפריעים למאווררים....
(תמונה:
)
ואז לשים במקומם גרילים יפים או רגילים.
אני יכול להיות מחליף ספק, לוח M וזיכרונות )))(יששששששששששש)
הדרמל הוא מאוד טוב! הייתי אומר שהוא קצת מתחמם אחרי איזה 5 דק' עבודה0(לא קצת דווקא דיי הרבה.. טוב שהטורבינות שם גם מאווררות אותו :-\ )
טוב אז היום חרטתי פעם ראשונה עם הדרמל על החלון שלי!
יצא פ33תי אני חושב!!
קצת קצת אי-דיוקים פה ושם-לא נורא. עשיתי 4 חורים ללדים אדומים UB שאני אשים עם מפסק של חריץ PCI....
אמממ הארתי את זה בינתיים עם 2 לדים UB אדומים פ33תיים...
אני אעשה גם חלון בגג ובספק(וגם אאיר את הספק עם לד UB כחול שיתחבר עם נגד של 160 או קרוב לזה אום.... ) ואשים ידיות בגג..(כמו כאלה של שידות - מגניב ) וגם בחלון באמצע אני אשים עוד מאוורר TT SF2 90MM ממש חזק ולא רועש!!!!!!
אז נעבוד לתמונות(תנו בבקשה את דעתכם ועוד הצעות...PLZ):
נערך לאחרונה ע"י djDimaX בתאריך 16-02-2005 בשעה 21:19.
סיבה: שגיאת הקלדה.. :-\
החריטה בהתחלה נוסתה עם הדרמל עצמו. אבל הוא דיי עבה בשביל היד (הלא כל כך גדולה) שלי.. אז עברתי ל"עיפרון" שזה כמו כבל מאריך כזה והוא דק והרבה יותר נוח לחריטה.
החריטה עצמה הייתה לא קשה אבל דיי ארוכה ... ובהתחלה הייתי עם מהירות של 2.5 ואז עברתי ל3.5 כי גיליתי שזה יותר נוח.
וגם הייתי אמור ללבוש משקפי מגן, למה כי פעם אחת איזה 10 דק' לפני הסוף עף איזה רסיס ממש ממש חם לפנים שלי ופגע איזה 2 CM ליד העין הימנית שלי אז פעם הבאה - אני אקנה בהום סנטר משקפי מגן זולים... חייב !!!וגם גיליתי כמה טריקים של כיוונים...
כאילו אם אני הולך עם העיפרון לאיזה כיוון אחד אז הוא יכול ממש להיכנס עמוק ולצאת משליטה אם לא זהירים מאוד! והוא טוב לניקוי אחרי שעוברים עם הכיוון השני(הכיוון שזה מסתובב אליו-כאילו אם זה מסתובב ימינה(וזה באמת ככה) אז אתה הולך עם העיפרון ימינה אז הוא לא חורט מאוד עמוק אבל משאיר סימנים כאלה... וזה קל לשלוט בו ככה.... ואז אתה חוזר על זה בזהירות לכיוון שמאלה ובקושי בקושי נוגע עם זה וזה פשוט מנקה את החריטה!)
אה.. וטיפ חושב לכולם:::::
לחרוט על הצד של הפרספקס שבפנים - לא על החיצוני!
מצטער מאוד יוסי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני התבלבלתי...
מצטער מאוד!!! http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...2931#post174893
זה היית אתה שנתת לי את הטיפ!!!!!
LOL
:_\
:-\
:-\
אופס אני נבוך ומצטער... בטח התפלאת כשאמרתי שזה היה אלי.... LOL אלי, מצטער שאני לוקח ממך את הקרדיט בחזרה, אבל זה היה יוסי...
הי!
אז הנה עוד עידכון קטן(+ -)
חתכתי את הגג של המארז שלי.......
באמצע יהיה מאוורר 90MM ואני אחרוט ואאיר את הפרספX
עוד לא החלטתי מה לחרוט... :-\ הצעה תתקבלנה בברכה...
שוב, מצטער על האיכות, אני עכשיו בחיפוש אחר מצלמה להלוואה...
אה, ולמודר נוב מתחיל כמוני יש משהו לומר:
"זה מה שנקרא לשבור דיסקיות " :
שברתי 2 דיסקיות גדולות(עבות-540) 6.5 קטנות "מקוריות" של WOLF...
נשאר לי רק לשייף מחר או היום בערב את כל החיתוכים ואז לחבר את הפרספX ואת המאוורר...
עשיתי את הגג עוד כשלא היה לי ניסיון טוב בחתיכה..(לעומת הצורות שחתכתי בדלת ימין...-תשווה לבד )
אז זה לא עד כדי כך סימטרי בחתיכה ..
אבל בתיכנון זה היה מאוד סימטרי..
סירטטתי על ה"אחורה" של הגג את הכל..
קודם כל לקחתי שני סרגלים... אחד של 20 והשני של 15(אבל חתכתי אותו ל14..)
אח"כ סימנתי את נקודת האמצע של הגג מכל הבחינות.. (רוחב, אורך) אח"כ לקחתי מחוגה וציירתי מעגל עם רדיוס של 4.5 ס"מ
אח"כ סימנתי חורים לברגים
אח"כ סימנתי שני קווים "מגבילים" ברוחב (מכל קצה של הגג(-ברוחב) לקחתי 2 ס"מ וציירתי קו)
אותו דבר רק מהאורך (3CM הפעם)
אח"כ לקחתי מחוגה וסימנתי עוד פעם עיגול רק עם רדיוס של 5.3 ס"מ מאותה "נקודה אמצעית"..
אח"כ סימנתי בשריריות את הקווים התומכים במעגל.
אח"כ מדדתי מכל צד של כל קו תומך וביחסיות השוותי את כולם שמבחוץ יהיה אותו אורך ומבפנים יהיה אותו אורך בכל הארבעה..(זה אוטומטית יצא שכל הקווים התומכים הם באותה זווית יחסית לקו המגביל ולמעגל..)
אח"כ עיגלתי את כל ה"פגישות" בין הקווים המגבילים לקוים התומכים ולמעגל...)
ואז...... סימנתי ארת הכל בלורד דיסקים ואז חתכתי...
ואז שייפתי..(אבל זה עדיין קצת עקום.. :-\ :-\)
הזוויות יצאו שוות בגלל שהקווים הם אותו אורך-מבפנים ומבחוץ וגם העיגול הוא בדיוק באמצע מבחינת קווי האורך המגבילים...אז את הקווים התומכים ה"ראשונייים" ציירתי פשוט...
ע"י מדידה ע"פ מיקום הברגים, ציירתי קו שמחבר את הבורג עד למעגל בדרך הקצרה ביותר...
ואז לקחתי 3 ס"מ לבסיסים של הקוים התומכים, ופשוט העברתי קו אשר מקביל לקו מן הבורג למעגל עדדדדדדדד לקו המגביל של הרוחב.... ואז מהצד השני של ה3 ס"מ העברתי עוד קו מגביל ככה שבסוף, על הקו המגביל, יווצר עוד קו בגודל של שלושה סנטימטרים...
מקווה שהבנת....
הי קיבלתי את ההזמנה שלי!!!(ושל ARKADUR)
יש שמה כמה דברים מגניבים ביותר...
אהבתי את הסטיקר וגם דיי את הRGB אבל הUV לדים חלשים.. 550 MCD... זה קצת מאוד!
הנה תמונות...
כדי להפעיל את הלדים השתמשתי בסוללה גדולה כזאת כמו שיש בשעונים גדולים כאלה.. היא דקה ומתאימה בדיוק למרווח של הלדים ומספקת 3 VOLT (בסוף יש תמונה שלה ביחד עם הסטיקר....)
וגם צילמתי את החבילה עצמה... קטנה קטנה-אבל שווה
זאת מצלמת אינטרנט.. אבל עוד איזה חודש אני קונה לעצמי מצלמה דיגיטלית אז יהיו תמונות פ33תיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(וד"א, הTHC3 שהראתי בתמונות לעומת ה7000 וה5000, רק ה5000 קיבל מתח מתאים.. 3V השאר קיבלו גם 3V שזה קצת מידיי בששבילם אז תחשבו שה הרבה יותר חזקים ושהTHC3 פ33תי!!!!!!!
עכשיו לעוד עיכונון קטנטון שלי.....
תהחלתי לחתוך את הדלת הימנית אצלי במארז.....
אני חותך שם: להבה(סמל של שריפה כאילו), HIGH VOLTAGE(סמל), BIOHAZARD , QUAKE3 וRADIO_ACRTIV
חתכתי כבר את הכל חוץ מהQUAKE והביוהאזארד...
הנה תמונות עם מצלמת האינטרנט הדפוקה שלי.. :-\
באמצע עומד הQUAKE המשחק האהוב עלי!!!(באינטרנט )
צפו להמשך עידכונים עוד איזה שבוע וקצת כי פשוט מתחילה תקופת המבחנים ולא יהיה לי זמן לכלום.. ומחר ומחרתיים יש לי טיול שנתי...
לאילת...(ביטלו לנו המניאקים ממשרד החינוך את היום השלישי... )
אז לתמונות... ::::::::
נערך לאחרונה ע"י djDimaX בתאריך 14-03-2005 בשעה 21:29.
תמשיך ככה!
חיתוך יפה - (נבדוק עד כמה עם המצלמה החדשה)
חבל שאין לך קו מנחה - אבל מיקס של כל הסמלים - גם יפה
שים פרספקט - תחרוט, שים לדים - ותעדכן מהר עם המצלמה החדשה!!
מה הלאה?
יש עוד פרוייקטים מתוכננים?
ד"א - תהנה מהטיול שנתי!!!
אני רוצה לנסות קצת חריטות על פרספקס..........אמרת שעשית את זה אם עיפרון מכני?
כמה עומק לתת לחריטה? או לקנות דרמל?
ממש אהבתי את הגולגולת והשם שכתבת יצא ממש פיצוץ......
עוד שאלה קצת מוזרה........החריטה עצמה נמצאת בחלק הפנימי של המחשב או מבחוץ?
תתחדש!
גם אני צריך ת'סכין הזו..
10 שקל זה זול
בקשר למברשת - פוליש מסיבי - או הברשה סיבובית, ואולי אפילו שיוף (של פח לאחר חיתוך.)
המשקפיים קצת יקרים - אבל הם נראים איכותיים!.
אני רק מחכה שאני אשים על החריטה בדלת שמאל כבר את הלדים ואחבר אותם למפסק בחריץ PCI ...
ואז אני אשים פרספקס על דלת ימין ואחרוט שם את מה שחתכתי... ובגג אני אחרוט משני הצדדים להבות.. ואת מאוורר הTT עדיין לא תיקנתי אז גם זה בתיכנון הקרוב....
ואז אני עושה חלון בספק....
תגידו, מפסק רגיל של 3 מצבים עם 6 רגליים יעמוד בעומס של 10 לדים? תודה
הי! אז היום חרטתי על הגג להבות....
בצד אחד כשעברתי פעם שניה על החריטה, אז החלטתי "לנקות" את השביל משאריות קטנות ואז התייאשתי.. אז בגלל זה רק קצת בצד אחד זה נראה כזה חצי שקוף (-החריטה).......
אם תשימו לב, אז בתמונה של הגג מאחורה, תראו שבר בפרספקס... זה כי כשקדחתי עשיתי את החור הזה ראשון ועשיתי אותו על מהירות גבוהה מידיי... מסקנה: כשקודחים בכל דבר חוץ מקיר, שמים על מהירות נמוכה!!!!!
איזה פאאאאאאאאאאאאק!!!!!!!!!!!!! חתכתי את כל הצורות הפוך!!!!!!!!!!!! אני אצטרך לקבמן איכשהו משהו כדי שיהיה אפשר לסגור את הדלת.. הציעו הצעות איך ומה לעשות.....
והנה סתם תמונת מאקרו שפעם צילמתי לחבר שלי וחשבתי למה לא לשים אותה פה.... :
אז לפני כמה ימים התוכי שלי ישב על המדף של המקלדת. פתאום גיליתי שאני לא מסוגל להקליד.. :0
אז אחרי כמה חיפושים גיליתי שהחוטים קרועים לגמרי. החלפתי מקלדת והיום פתחתי את הישנה, הלחמתי את החוטים לחוט אחד ובאותו הזמן גם החלטתי להחליף את הלדים. עכשיו יש שלושה צבעים. צהוב(הרגילשהיה), אדום וכחול.....
עדכון
החלטתי היום לקחת ולנקות אבק, כי הטמפ' פשוט בלתי נסבלות...
באותו רגע גם אמרתי טוב מה זה כבר משנה, נמשיך קצת את הפרויקט...
אז חתכתי את הגרילים הדפוקים במארז.
אתאר לכם את רוב התהליך בתמונות:
לפני:
כבר מזמן הקטודה העגולה הירוקה שלי לא עובדת אז אני אחשוב איפה לשים את הכחולה ה"חדשה" שלי
הנה תמונה כשכבר הרכבתי הכל בחזרה... שימו לב שמאחורה הקטודה RGB עובדת נפלא ובמאורר הצידי הקטודה לא עובדת משום מה.. אין לי מושג איך היא התקלקלה.. כבר לפני הרבה זמן...
בתגובה להודעה מספר 62 שנכתבה על ידי Imial שמתחילה ב "כל הכבוד, אין מצב שאני נוגע..."
לא, זה סתם אבא שלי הביא מהעבודה כדי לנקות במרפסת, אז חשבתי שאם כבר, אז אני אנצל את ההזדמנות להשתמש בו..
והוא במאת עשה עבודה נפלאה...
מכירים ת'קטע שצריך לנקות פעם בכמה זמן עם קיסם אוזניים בין הצלעות של גוף הקירור? אז זה עושה את העבודה ב5 שניות מקסימום ובלי מאמץ..
נראה לי זה אחד תעשייתי - חייתי לאללה
תראה את הגרילים על המארז
וגם כן, לדעתי ישפר את המראה לחלוטין אם תאגד את כולם בצד אחד (גם את הסירקולציה).
אבל אתה כבר כנראה יודע את זה
עריכה :
אוי לא
איזה הקפצה :|
לא ראיתי מצטער, הייתי בטוח שזה עמוד ראשון.
כשאני עשיתי את החלון בדלת הייתי מטומטם ושכחתי לעשות גומות בשביל הלדים, אז נאלצתי לעשות אותם כשהפרספX כבר היה על הדלת, מקובע. לכן היו כמה פאקים ולא יצא מעולה... (זה גם מה שמפריע לאלמנטי התאורה.)
מאיפו הזמנתה את הלדים אני פשוט מחפש אולטרה ברייט וRGB כבר מלא זמן ואני לא מוצא... (אני גר במרכז)
מצידי תענה פה אבל יהיה לי יותר נוח לאימייל sh_bmw@walla.com
תודה אחי
ודרך אגב יצא לך כול העסק הזה בן זונההה!
*מי שבא לו יכול לפתוח את הספק ולהחליף את המאוורר לאחד עם תאורה!
חחחח סתם קפץ לי למוח