31-07-2007, 09:46
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
כמה דברים שחסרים לי (כמכלול) מטיולים משפחתיים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי juda שמתחילה ב "ומה עם החפצים היומיומיים שהיו לנו- ויום אחד נעלמו?"
להכניס שתי משפחות שכולן יחד 4 מבוגרים, שני ילדים+תינוק לכרמל דוכס ולנסוע לכנרת (נשבע שאני לא מגזים. היו אשכרה ימים שבהם לא לכולם היה רכב).
לחכות בתצפית הר הזיתים לתורך על הגמל ולהרגיש שזה כמו דיסניוורלד (ועוד לרוץ לבד במורד הכביש, בן שלוש ומסביב מלא ערבים, בלי שההורים חוטפים התקף לב)
לקום מוקדם בבוקר עם אבא באוהל על חוף הכנרת/נואייבה בשביל לנסוע לחנות הקרח ולקנות מיכלי פלסטיק (מהסוג שמאחסן חומרי ניקוי של בתי חולים...) קפואים (עוד אחת מהחוויות שאשכרה עושות את הטיול)
לסייע בהקמת האוהל המשפחתי (לרוב בתור "מחזיק עמוד". נראה לי שהיה לוקח איזה 30 דקות להקים אוהל...)
לנסוע לכנרת ביום הבחירות להסתדרות ולראות ליד כל הקיבוצים בדרך צעירים עומדים לצד הכביש עם שלטים של מפלגות (ואובא שלי עושה "וי" לכמה מהם...)
גלידות של 5-6 יצרניות בו זמנית (ולא רק 2...) - טנא נוגה, ויטמן, שטראוס, פלדמן, ריאו... אני בטוח שהיו עוד. על המקלות היו כל מיני אותיות שהיה צריך להרכיב מהן שם של פרס ולשלוח בדואר. לעולם לא שמעת על מישהו שמצא את ה"ט" של הטלוויזיה, ובכל מקרה על מה ששלחת לעולם לא קיבלת תשובה - או פרס.
נכון שהרוב כאן לא חפצים, אבל בכל זאת מתגעגע