לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 10-08-2007, 15:29
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 03.11.02
הודעות: 21,199
נסיון התעללות ברום מס' 1

החלטתי לנסות ולקחת רום לא יקר ולשפר את טעמו.

בגלל שמדובר בנסיון ראשון, החלטתי לבדוק את השפעת כפיסי עץ אלון על רום בהיר.
רכיבים:

  • חצי שקית כפיסי עץ אלון - 20 ש"ח לשקית

    תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
  • רום בהיר נגריטה - כ-40 ש"ח לבקבוק
  • צינצנת

    תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
  • תנור אפיה
לקחתי את כפיסי עץ האלון, הרתחתי אותם למספר דקות (על מנת לנקות אותם היטב), קליתי אותם בחום של כ-170 מעלות צלסיוס למשך 10 דקות ושמתי בצינצנת גדולה.
אל הצינצנת הוספתי בקבוק רום נגריטה בהיר, אטמתי עם ניילון נצמד וסגרתי את הצנצנת (שנמצאת כרגע בארון קריר).

עוד כחודש אבדוק אם היתה השפעה כלשהי ואמשיך לדגום ממנה כל כמה זמן, כמובן שאני אפרסם אתהתוצאות

בפעם הבאה, רום מתובל. בנוסף לכפיסי העץ אני מתכנן להוסיף מקל קינמון, מקל וניל ועוד כל מני תבלינים שונים ומשונים.
_____________________________________
חברי כנסת ישרים

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #5  
ישן 17-08-2007, 19:14
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 03.11.02
הודעות: 21,199
אמנם חשבתי לישן כחודש, אבל לאור הטעימות הרבות לא נראה לי שישאר משהו עוד כמה ימים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "נסיון התעללות ברום מס' 1"



הרום קיבל צבע עינברי מהמם, ריח עיצי אך הטעם נהיה קצת מריר מדי. אולי כדאי בפעם הבאה לבשל במים רותחים את כפיסי העץ מספיק זמן כפי שההוראות אומרות.
הוספתי חצי כפית סוכר חום שכיסה על המרירות והשלב מצוין עם הריח מתקתק מלכתחילה של הרום.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

כמו כן, לאור העובדה שיש משקאות חריפים בעלי ווד פיניש (לדוגמא, וויסקי עם פיניש של אייל) החלטתי לנסות לעשות בירה עם ווד פיניש של רום. לקחתי את הצינצנת בה יושן הרום יחד עם כפיסי העץ ושני בקבוקי גולדסטאר.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

רוקנתי את בקבוקי הבירה לצינצנת והכנסתי למקרר.
מחר נבדוק את הבירה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
_____________________________________
חברי כנסת ישרים

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:00

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר