28-07-2007, 16:28
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.07.07
|
|
רעיון שיכול להביא לשיפור הצבא בתחומים רבים:
שלום,
לאחר מחשבה הגעתי למסקנה שקיימות בעולם קהילות יהודיות רבות שתורמות מדיי שנה מילארדים למדינת ישראל,מרבית הסכומים מגיעים לטובת רווחה,חינוך ובריאות,ולא מעט כסף נעלם בחורים מסויימים(לא נכנס לעניין השחיתויות...)
אבל סכומי כסף לא ממש גדולים מגיעים לצה"ל,והכסף שמגיע מושקע לטובת צרכים לא חיונים שתרומתם היא דלה מאוד.
מה שאני חשבתי עליו זה לחוקק חוק בכנסת שיתיר לכל גוף בעולם לתרום ישירות לצה"ל(כלומר לפתוח מין יחידה בצה"ל שהתפקיד שלה זה לקלוט את הכספים).
והכספים יושקעו בצבא לצורך התפתחות,והתעצמות-ולא שיפור חיי החיילים.
ככה שבגדול מה שאני מבקש זה שלצבא יהיה גוף נפרד מה"אגודה למעל החייל",כלומר משהו בסגנון "האגודה למען הצבא"-או כל שם אחר בסגנון(העיקר הכוונה).
ברגע שהכסף יתחיל לזרום,וגופים ואנשים ברחביי העולם יתרמו ישירות לצבא(תוך כדי ידיעה שהכסף שהם תורמים ישמש לבניית כוח צבאי,ושיפור הצבא)צה"ל יוכל להתפתח ולהתחזק.
פעמים רבות מדברים בצבא שאין כסף להצתיידות כזו או אחרת באמל"ח מתקדם(גם מתוצרת חברות ישראליות)מכיוון שאין את התקציב הדרוש-אז מה שאני מציע יפתור את הבעיה,ויוביל לשיפור הצבא עד מאוד.
מה אתם חושבים?
האם הדבר באמת יכול לצאת לפועל?
*אזרחים רבים טוענים שלא צריך להשקיע בצבא,ועדיף להשקיע ברווחה וחינוך-אבל אני חושב שצריך להשקיע בראש וראשונה בצבא חזק ומתקדם שיוכל לספק הגנה מקסימלית למדינה שלנו.
כי אסור לשכוח שבעת מלחמה כל המדינה מהווה מטרה עבור אויבנו,ובשעת מלחמה הדבר החשוב ביותר היא עוצמת הצבא(ולא רמת החינוך בביה"ס,או רמת איכות החיים בערים)
ולצערנו ישראל היא אחת המדינות הבודדות בעולם שנמצאת במצב לחימה תמידי-וצריכה להיות ערוכה ומוכנה למלחמה בכל דקה.
ממתין לתגובות(גם שליליות)רק לא בוטות,יום טוב.
נערך לאחרונה ע"י IndigoBlue בתאריך 28-07-2007 בשעה 16:32.
|