18-07-2007, 12:47
|
|
מנהלת פורומי הצילום
|
|
חבר מתאריך: 12.04.05
|
|
שימו !!
כמו שבטוח שמתם לב: המפגש הוא בדרום תל-אביב ולא בגן החיות התנ"כי. אפשר להירגע.
כמה הסברים למה המפגש הוא לא בגן החיות התנ"כי:
* היה לנו כבר מפגש אחד שם, ואגב - הוא היה משעמם טילים, חם רצח (אין שם צל נורמלי) ולא זכורות לי הרבה תוצאות מעניינות שיצאו ממנו.
* היה לנו בדיוק עכשיו מפגש עם בעלי חיים.
* רותם כתב שהמפגש יערך בדרום ת"א, ולא פתח לדיון את מיקום המפגש אלא רק את התאריך (ורעיונות שונים שקשורים לדרום ת"א).
שימו לב, וצאו מנקודת הנחה שההחלטה היא בידי מארגן המפגש (רותם שלנו, במקרה הזה ), ושהוא כבר החליט. לא לעניין לבוא ולהציע מקום אחר, שונה בתכלית מהרעיון שמארגן המפגש רצה:
ציטוט:
במקור נכתב על ידי רותם שלנו
המפגש הקודם עסק בטבע, מים, ברווזים, תינוקות, עצים, ומגדל שאין לי מושג את שמו. (וקובי, בטוח אף אחד לא צילם את התמונה עם המגדל.. אל תחשוב שלא שמעתי.)
הפעם - ברצוני לחדש ולנסוע לדרום ת"א היקרה, שם כולנו נוכל ליהנות מצילום אורבני מעניין ופורה.
|
אני מבקשת (בתור גולשת, כמו שמשה אוהב לציין. לא בתור ידידה של רותם ) שתפסיקו עם זה ותתרכזו במפגש שרותם מארגן.
בתור מארגנת המפגש של המאה אני מזכירה ששני מפגשים בחופש הגדול עשויים להועיל למי שלא היה עד היום במפגש ורוצה להגיע למפגש של המאה. ככה שאם ברצונכם (להקיש 1 - הקישו 1) להיפגש בגן החיות התנ"כי אתם מוזמנים לארגן מפגש נוסף. [כמובן, ארגנו אותו אחרי שהמפגש הזה יסיים להתארגן, כדי שכבר יהיה לו תאריך והמפגש בירושלים יהיה בהפרש של זמן.]
לגבי תאריך: אני יכולה בעיקרון עד ה-24/8 (יום שישי של סוף החופש הגדול), ולאחר מכן אני אוכל רק מהצהריים.
|