15-07-2007, 09:47
|
|
|
|
חבר מתאריך: 17.09.05
|
|
בעייה במעבר לפונקצייה אחרת.. מוזר מאוד!
שלום
אני בונה טופס הרשמה לאתר שלי
הטופס בנוי מחמישה שלבים שונים...
השלבים 2-5 מעבירים נתונים בעזרת פונקציות
כלומר יש את הפונקצייה של השלב השני, בסוף מילוי הטופס הפונקצייה בודקת את הנתונים שהוכנסו, אם הם תקינים היא קוראת לפונקצייה של שלב 3 וכך הלאה..
עכשיו יש לי בעייה עם זה, בין שלב 2 לשלב 3 אני מצליח לעבור בצורה תקינה...
אבל כשאני מסיים את שלב 3 וקורא לפונקצייה של שלב 4 משום מה זה מחזיר אותי לפונקצייה השנייה שוב !!!
קוד הפונקצייה השלישית:
קוד PHP:
function registerStep3($username, $user_email, $sex, $age, $user_password) {
if($_POST['Send3']) { registerStep4($username, $user_email, $sex, $age, $user_password); } else { echo "<table align=\"center\" border=\"1\" width=\"470\" cellpadding=\"2\" bgcolor=\"#66CCFF\" style=\"border-collapse: collapse\" bordercolor=\"#000066\"><tr><td>\n"; echo "<center><b>שלום $username</b></center><center>לאחר שבחרת את מינך וגילך, מערכת האתר יצרה עבורך טבלת עדיפויות כללית, כעת תוכל להוסיף או להסיר תחומי חיים המאפיינים אותך. תחומי חיים אלו יופיעו על שולחן העבודה האישי שלך [כאייקונים] וישמשו אותך בעתיד.</center>\n"; echo "</td></tr></table><br>\n"; echo "<form name=\"form3\" method=\"post\" action=\"\"><table border=\"0\" cellspacing=\"3\" align=\"center\" width=\"520\">\n"; echo "<tr>\n"; echo "<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"1\" value=\"1\"> תוכנות - המלצות וסיקורים</td>\n"; echo "<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"2\" value=\"1\"> משחקים וכיף</td>\n"; echo "</tr><tr>\n"; echo "<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"3\" value=\"1\"> גאדג'טים ומתנות לגבר</td>\n"; echo "<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"4\" value=\"1\"> תכנות ובניית אתרים</td>\n"; echo "</tr><tr>\n"; echo "<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"5\" value=\"1\"> מנועי חיפוש ופורטלים</td>\n"; echo "<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"6\" value=\"1\"> כתבות הגולשים</td>\n"; echo "</tr><tr>\n"; echo "<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"7\" value=\"1\"> משחקי בנות</td>\n"; echo "<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"8\" value=\"1\"> עולם העסקים</td>\n"; echo "</tr><tr>\n"; echo "<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"9\" value=\"1\"> סרטונים מהארץ ומהעולם</td>\n"; echo "<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"10\" value=\"1\"> ספורט ואומנויות לחימה</td>\n"; echo "</tr><tr>\n"; echo "<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"11\" value=\"1\"> אוכל ובישול</td>\n"; echo "<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"12\" value=\"1\"> סיקורי סרטים</td>\n"; echo "</tr>\n"; echo "</tr><tr>\n"; echo "<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"13\" value=\"1\"> קישורים מגניבים מהעולם</td>\n"; echo "<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"14\" value=\"1\"> דברים שאפשר לעשות לבד</td>\n"; echo "</tr>\n"; echo "</tr><tr>\n"; echo "<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"15\" value=\"1\"> קהילות ופורומים</td>\n"; echo "<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"16\" value=\"1\"> תוכנות מסרים</td>\n"; echo "</tr><tr>\n"; echo "<td colspan=\"2\"><input type=\"submit\" name=\"Send3\" value=\"שלב הבא\"></td>"; echo "</table></form>\n"; } }
הטופס כרגע לא חשוב.... הקטע הוא שכאשר לוחצים על לחצן שלח הוא אומר להעביר אותי לפונקצייה שנקראת registerStep4 אבל למרות זאת הוא מחזיר אותי לפונקיצצה הקודמת שנקראת registerStep2
תודה
עריכה:
ממש לא נראה לי שזה משנה אבל בינתיים הפונקצייה הרביעית שלי ריקה ... היא מעבירה אותי אטומטית לפונקצייה החמישית כי עוד לא בניתי את הפונקצייה הרביעית שלומר זאת הפונקצייה:
קוד PHP:
function registerStep4($username, $user_email, $sex, $age, $user_password) { registerStep5($username, $user_email, $sex, $age, $user_password); }
ובפונקצייה החמישית יש תוכן כלשהו ...
נערך לאחרונה ע"י fcf בתאריך 15-07-2007 בשעה 09:59.
|