11-07-2007, 01:41
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.04.02
|
|
חכה חכה
בכורי בארץ.. היום בן 18 לפני גיוס, רצה לסוע לפני שנה לגלוש בקוסטה ריקה עם חבריו (שנסעו בלעדיו כי הטלתי ווטו).
המהמהם הזה שמזכיר את טרזן, עשה פרצופים אבל בלע את רוע הגזירה.
חלפה שנה וביום שישי האחרון בארוחת הערב אצל אימו (שאני מכין מידי שישי וסוחב סירים עמוסים על הקטנוע..) בישר לי הטרזן, שהפעם הוא נוסע בסוף החודש לקוסטה עם 3 גולשות ונפגש שם עם חברים נוספים שכבר נמצאים במקום.
ראיתי שהוא מנסה לראות כיצד הפצצה שהטיל בארוחה משפיעה עלי, אבל אני "שועל וותיק קרבות", הפנמתי ולא מיצמצתי. (חשבתי לעצמי, איזה כייף לו )
לימדתי את עצמי להשתמש במינהרת הזמן ובכל פעם שילדי מפתיעים אותי, אני משתמש במינהרה וחוזר לתקופה שהייתי בגילם וכך אני מצליח להבין אותם. (בהתחשב בכך שבגילם הייתי פרא לא קטן..).
אוקצור, העולם הפך לכפר גלובאלי קטן לצעירים. אני חרד, כי ביליתי "רק" 10 שנים בדרום אמריקה, למרות שקוסטה נמצאת במרכז. אני מכיר את הבעיות, את הסיכונים וכמובן את המנטליות, רק שהפעם אינני מתכוון להתעמת איתו... חלפה שנה חשובה והילד בגיר ואפשר לסמוך עליו יותר.
כמובן שאתן לו טיפים, אדאג יחד עם אימו, אעבור את כל הסנריו ואולי גם יותר מזה.
על כל מקרה, אני מבין לליבו, לרצון לטייל בעולם ללא ההורים, לחוות חוויות אחרות, להרגשת החופש והבגרות ובעצם מה לא.
הפואנטה, שבסופו של דבר הגוזלים עפים מן הקן ואנחנו ההורים חייבים להשלים עם זה, הקטע הוא חלק מההתבגרות של הילדים וכן, אפשר להשתמש במינהרת הזמן..
לי זה עוזר מאוד.
נערך לאחרונה ע"י looopy בתאריך 11-07-2007 בשעה 01:45.
|