28-06-2007, 22:31
|
|
|
|
חבר מתאריך: 23.01.07
|
|
בכיף חבר,
חבל!!! אל תדלגו על מלבורן!! גם אני חשבתי בהתחלה שמלבורן משעממת, אבל היא מדהימה, כל כך נעימה, יש שם טונות של דברים לעשות ואנשים כל כך נחמדים. אבל אם אין לכם כוונה להיות במלבורן אז לא נורא. השנה עשיתי את המסלול הבא- הגענו [דרך הונג קונג] למלבורן, אנחנו מכירים טוב את האיזור, אז לא עשינו את הסיור של התיירים בעיר, אבל מומלץ מאד לעבור סיור כזה. אחרי ההתמקמות במלבורן נסענו לאדלייד [היה מעולה, אבל אני לא ממליץ על אדלייד אם אין לכם הרבה זמן] לכמה ימים. משם נסענו לסינדי עם עצירת קמפינג בערב אחד. בסינדי יש, שוב, מלא מלא דברים לעשות בעיר- היינו שם בערך שבוע ומשו. אחרי סידני היינו בניוקאסל לקצת, וחזרנו למלבורן לעוד כמה ימים [ים, שופינג, אטרקציות בעיר]. אחר כך טסנו לטזמניה, שזה היה החלק הכי טוב, אבל אמרת שאתה לא מעוניין להדרים למלבורן, וטזמניה בכלל הרחק דרומה. מטזמניה חזרנו סיימנו במלבורן [הסתובבויות בעיר וחתונה של קרוב משפחה]. בנסיעות ממקום למקום עשינו המון גיחות [בין השאר את הגרייט-אושן-רוד ועוד המון מסלולים] עם הרכב ששכרנו- אז מסלולים מרוחקים היו, והרבה, וגם טרקים בטזמניה.
עברנו ממקום בעזרת הרכב ששכרנו, [אל תשכח שהם נוסעים הפוך, וגם המים באמבטיה מסתובבים הפוך] היה לנו ואן. כן, הרעיון שלכם בנוגע לוואן הוא מצויין.
בקשר ללינה- יש לי משפחה באוסטרליה, אז בערים לא הייתה לנו בעיה. בטזמניה- זה לא רלוונטי בשבילך, ובגיחות- באוהלים וב B&B.
בכיף אחי