לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-06-2007, 16:59
  Beiza_Kasha Beiza_Kasha אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.01.07
בחירת מסך lcd 19

היי חבר'ה, תשמעו אני רוצה לקנות מסך מהסוג המוזכר לעיל. ערכתי סקר מקיף על מסכי lcd(כלומר אני מבין מספיק במושגים, מה חשוב ושטויות) ובנוסף עשיתי חיפוש מקיף באתר זה ובאתרים נוספים(zap למשל, למרות שאני לא סומך על מה שכתוב שם ברמת המקצועיות והאמינות).
הבעייה היא שאינני יודע על איזה מסך להחליט. חלקכם ממליצים על סמסונג בעוד שהאחרים טוענים שיש להם בעיות עם מסכים אלו(באופן ספציפי - 931c, 960bf,931bf,931b ,971p וכו') כמו בהירות שונה בין החלק העליון לתחתון ועוד או שהם לא אוהבים איכות מסכים אלו או אחרים, חלק על lg למרות שמס' אנשים טענו שהם משתמשים בפנל הנחות tn במסכיהם(בטווח מחיר שאני מדבר עליו- עד 1500) , מס' אנשים שאלו על proview ולפי מה שהבנתי לדוגמא מדובר בחברה בעלת שירות מצויין בארץ ואמינה, אם כי לא ידועה בעסק(חלקכם אף ציינתם שהיא לא משהו - ציטוט:לא proview! פיכסה proview) ויותר נחותה מחברות יודועות בקטגוריות שונות כמו sumsung. חלקכם אף המלצתם על חברות אחרות שונות נוספות, למשל: החברה viewsonic: המלצתם על הvp930 ומשתמש מסויים המליץ באופן מציק משהו עלvx922. בקיצור, אני לא סגור על משהו. אני משחק הרבה, רואה לפעמים סרטים במחשב(אם כי לא בתדירות גבוהה), ומשתמשים אחרים במחשב דווקא נוהגים לעבוד בשימושים סטנדרטיים(אופיס, אינטרנט וכו'). בסה"כ אני מחפש מסך שלא יעשה לי בעיות, ושיציג איכות תמונה לא רעה(בטווח מחירים של עד 1500).אולי מסך רחב(למרות שנראה לי לא מי יודע מה גם אין לי כזה מקום)?
אז, למרות שביקשו ממכם את זה אלף פעם, יש למישהו הצעות סופיות(או לחלופין, אם אין, תגידו מה המסך שאתם משתמשים בו)?
תודה

נערך לאחרונה ע"י Beiza_Kasha בתאריך 19-06-2007 בשעה 17:02.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-06-2007, 07:33
צלמית המשתמש של vanil
  vanil vanil אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Beiza_Kasha שמתחילה ב "בחירת מסך lcd 19"

לדעתי בטווח מחירים הזה ההתלבטות שלך צריכה להיות בין VP930 לVX922 (שניהם של VIEWSONIC), למרות שהVP קצת חורג מהמחיר שלך לדעתי הוא שווה את זה.
אתה צריך לחשוב מה אתה צריך יותר, מסך למשחקים או מסך לאופיס, אינטרנט וכו'. אין לי נסיון עם VX922 אבל אם KILL MACHINE כתב עליו שהוא מסך מעולה, אז שווה לך לברר איתו אם הוא מעולה גם לשימושי אינטרנט ואופיס ואם כן אז זאת כנראה האופציה היותר טובה בשבילך (המסך זול יותר מהVP930 ומעולה למשחקים). בכל מקרה תיקח בחשבון שלVX922 אין הרבה אפשרויות כיוון (מבחינת גובה, סיבוב לצדים וכו'...) לעומת ה VP930 שמגיע עם כל אפשרויות הכיוון וגם עם PIVOT.
בכל מקרה, חכה לעוד תגובות.

VP930 ב1624 ש"ח כולל משלוח:
http://www.nirtech.co.il/catalog/pr...spx?prodid=1470

VX922 ב1494 ש"ח:
http://www.pandas.co.il/product_inf...oducts_id=12001

ישן 20-06-2007, 13:38
  Beiza_Kasha Beiza_Kasha אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.01.07
שמתי לב שאינכם מתייחסים לחברות האחרות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Beiza_Kasha שמתחילה ב "בחירת מסך lcd 19"

המלצתם בעיקר על viewsonic. אתם לא ממליצים על סמסונג או lg?
ודבר נוסף: תראו, לצורך המחשת העניין בנוגע לאיכות שאני דורש מהמסך, אתן לכם דוגמא: יש לי בבית מחשב נוסף, 17 אינץ' של daewoo עם זמן תגובה 8ms ניגודיות 1:700 חיבור אנלוגי עם פנל
tn(נקנה לפני כשנה).
לטעמי המסך הזה בסדר גמור. למרות שעדיין לא השתמשתי בו למשחקים, הספקתי לעבוד בו בשימושים סטנדרטיים ולראות סרטים, ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות באיכות תמונה וכו'. כלומר, בשביל משתמש שאינו שאין לו עין חדה במיוחד בנושאים אלו ואינו מבחין כמוכם בשינוי קטן באיכות, המסכים שאתם ממליצים עליהם מתאימים?או שמא ישנם זולים יותר וגם טובים?

נ.ב. בקשר לסוגיית אי ציון התקציב: אם תסתכלו בפתיחת האשכול, תראו שציינתי שטווח המחיר שאני מדבר עליו הוא עד 1500 שקלים. כלומר, אני לא מדבר על תקציבים באזור של 2000 שקלים.

נערך לאחרונה ע"י Beiza_Kasha בתאריך 20-06-2007 בשעה 13:42.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:40

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר