לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-06-2007, 10:40
  Thunderale Thunderale אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.05.07
מיונים לצוות אוויר

אז ככה היום היו לי את המיונים הראשוניים לצוות אוויר באתי חיכיתי במשך שעה וחצי כמעט שיבואו ויקראו לנו ישבנו בכתה והסבירו לנו את כל הפרוצדורה עד שהיא הגיעה לקטע בו היא אמרה שמי שבן יחיד או בן למשפחה שכולה יכול לחתום וויתור..עכשיו זה לא בא לי בהפתעה אני ידעתי שאני בן יחיד =פ(אגב אחרי שאמרתי לה שאני בן יחיד היא התעקשה לשאול אם אין לי אחים או אחיות..כנראה שבן יחיד בלקסיקון שלה זה אולי הבן היחידי במשפחה =/) בכל מקרה משמועות ודברים שאנשים אמרו לי נאמר לי שאני לא אהיה חייב להיות טייס ושהמיונים האלה יכולים להוביל אותי לתפקידים שונים בכל מה שקשור לטייס או שבכלל נתוני המבחנים יוכלו לעזור לי למיונים אחרים..שאלתי אותה והיא ענתה לי שמדובר רק במיונים שבסופם נהפכים לטייסים ושבכלל נתוני המבחנים הם סודיים לחיל האוויר..אני מאמין שהיא לא שיקרה לי למרות שהיא הייתה בלתי נסבלת וחמוצה אבל רציתי לברר פה מאנשים שיודעים אולי האם אכן זה נכון כי חתמתי על וויתור אחרי שהבנתי על מה מדובר.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-06-2007, 11:44
  Thunderale Thunderale אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.05.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Thunderale שמתחילה ב "מיונים לצוות אוויר"

תשמע הבנתי ממנה חד משמעית שמדובר שבטיס ושזה מוגדר כקרבי זה לא תלוי בי ממש ואם אני לא רוצה להעמיד את ההורים במצב כזה מה גם שטיס כמה שזה מגניב בתאוריה לא כל כך מתאים לי ואני יודע שזה בהחלט לא מה שאני רוצה לעשות בצבא
בשביל זה הצבתי כאן את השאלה כדי לראות אם אכן מה שנאמר לי נכון ולא רק כדי להפטר ממני ולא לבזבז זמן..כי אמרה לי את זה בבטחון פעמים וגם כששאלה אם אני יודע שאני חותם על וויתור ובלה בלה אני לא אוכל להמשיך בלה בלה אמרתי "אם כל מה שציינת בהחלט נכון וזה לא יכול לתרום לי דבר ולא לתת לי אפשרות להתמיין למסלולים לא קרביים בתוך היחידה אז כן אני חותם בלב שלם"ככה שאם מתברר שזה לא נכון אני בהחלט אוכל להתלונן שהולכתי שולל ואולי לקבל זימון נוסף

נערך לאחרונה ע"י Thunderale בתאריך 20-06-2007 בשעה 11:48.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:25

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר