18-06-2007, 18:05
|
|
|
חבר מתאריך: 08.11.01
הודעות: 3,109
|
|
חשבתי קצת, ויש לי הצעה נוספת, אם אתה עדיין בהאזנה
בשלב הראשון, תנתק את הכונן החדש.
לאחר מכן תעלה את Windows.
לך להתחל, הפעלה, והקש CMD ואז אנטר. ייפתח חלון שורת הפקודה. הקש את שתי הפקודות האלה:
set devmgr_show_nonpresent_devices=1
start devmgmt.msc
אחרי שתקיש את הפקודה השנייה, ייפתח חלון "מנהל ההתקנים". לך לתפריט "תצוגה" וסמן את האפשרות "הצג התקנים מוסתרים" (או משהו דומה, יש רק אפשרות אחת כזאת).
אחרי שסימנת את האפשרות הזאת, פתח את הענף שנקרא "כוננים דיסקים" (disk drives) וחפש את הדגם של הדיסק החדש שלך. הוא אמור להופיע לצד אייקון בגוון אפור חצי-שקוף, שמסמל את העובדה שהדיסק לא מחובר כעת.
אם מצאת את השורה, מחק אותה. סגור את מנהל ההתקנים.
לאחר מכן, לך למאפיינים של "המחשב שלי", לסימניה "מתקדם", וחפש את האפשרות לקבוע את הזיכרון הוירטואלי של המערכת. אני חושב שאם תבטל, זמנית, את הזיכרון הוירטואלי, אולי זה יפתור את הבעיה שהמערכת נתקעת בהפעלה.
לך לחלון ההגדרות של הזיכרון הוירטואלי, איפה שיש רשימה של הכוננים הנוכחיים במערכת, ותרשום לעצמך איזו כמות של מגה-בייט מוגדרת לכל כונן.
לאחר מכן תעבור כונן כונן ותמחק את הכמות שכרגע יש לו. פשוט תמחק את המספר מתיבות "מינימום" ו"מקסימום". בכל פעם תלחץ "קבע" (או set), כדי שההגדרה החדשה תישמר.
כשתסיים, תלחץ אישור בחלון ההגדרות. מן הסתם בשלב הזה תתבקש להפעיל את המחשב מחדש, אבל גם אם לא, תכבה אותו.
חבר את הדיסק החדש, והפעל מחדש את המחשב. האם הפעם Windows עולה? אם לא, אני חושש שאין עוד הרבה מה לנסות, אולי חוץ מהתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה, אבל זה דבר שאולי תעדיף לוותר עליו.
* בכל מקרה, תזכור להחזיר בחזרה את הגדרות הזיכרון הוירטואלי. אם יש בעיות, תוכל לעשות זאת ב"מצב בטוח", או להריץ "שחזור מערכת" במצב בטוח.
|