25-05-2007, 16:24
|
|
|
חבר מתאריך: 23.05.06
|
|
[מאמר] איך לרשום בקשת חריג באופן נכון
או קיי קצת הקדמה אני קיבלתי חריג פרופיל לממר"ם ובקרוב המיונים, אז לפי מה שאני עשיתי אני ידריך אתכם איך לעשות את זה.
קודם כל מה זה בקשת חריג, בקשת חריג זה כשהפרופיל או הקב"א של המשל"ב אינם מתאימים לתפקיד מסוים בצה"ל אבל הוא מעוניין מעונין בתפקיד זה וקיים ידע מוקדם בנושא שקשור בתפקיד, הצבא עשוי לתת לך לגשת למיונים למרות שמבחינה ראשונית אינך מתאים.
אז מתחילים קודם כל יש לרשום מכתב ובו אתם נותנים פרטים אישיים על עצמכם שזה מעין קורות חיים, אתם מפרטים על ההכשרה שלכם החיצונית אם יש, מספרים קצת על מה שעברת מיונים לדוגמא נאי עברתי מיוני חובלים ויום סיירות.
במשך אתם רושמים את הפרופיל שלכם.
הנה מה שאני כתבתי.
התבנית:
לכבוד
לשכת גיוס חיפה
חביב אוחיון
ת.ז *********
כתובת
עיר
פלאפון
טלפון
הנדון: קבלת מיונים ל...
שמי חביב אוחיון תלמיד כיתה י"ב בבית ספר דרסקי
השתתפתי יום סיירות ועברתי בהצלחה לחובלים, לאחר המיונים נפלתי על סעיף רפואי.
ברצוני לבקש הזדמנות להגיע למיונים *** (תרשמו את שלכם) או קיי מפה התחלתי להרחיב על הידע שלי בנושא המחשבים ואיפה אני לומד בחוץ הוספתי גם שאני עובד לפעמים כטכנאי שעוזר לשכנים ולמשחפה הקרובה.
ואז רשמתי שיש לי את כל המוטיבציה והרצון להגיע למיונים וגם שזה המקצוע שאני רוצה להמשיך איתו לעתיד.
בכבוד רב
אוחיון חביב
עכשיו החלק הכי חשוב צירפתי תעודות, תעודת קורס הסמכת pc ועוד כל מיני של הנושא שלמדתי בקורס, צירפתי גם המלצה מהמורה המחנכת שהיא גם יועצת בית הספר, ותעודות הצטיינות והדרכה שהיו לי.
כל זה ואישרו לי חריג לאוגוסט שזה אומר שידחה לי הגיוס כנראה לפברואר.
מתגייסי נוב' 07 לא מאוחר לכם בשבוע הקרוב אתם יכולים לשלוח אבל שלא תפספסו