30-05-2007, 16:17
|
|
|
חבר מתאריך: 11.10.05
|
|
בעיה אם אנטנה אלחוטית netgear wg111v2
אהלן חברה.
שתי שאלות לי אליכם, הראשונה היא כזאת
יש לי בבית רשת אלחוטית כאשר אחד המחשבים מחובר דרך אנטנה USB של NETGEAR מדגם WG111V2, האנטנה הזאת לא מפסיקה לעשות לי בעיות של ניתוק, כשהיא מחוברת השידור הוא חזק והמהירות מצויינת הבעיה היא שכל כמה זמן הרשת קורסת ואני צריך ללחוץ REPAIR לרשת בשביל לאתחל אותה, ניסיתי לעבוד אם התוכנה של NETGEAR ואם התוכנה של ווינדוס שניהן עושות את אותה הבעיה רק שהתוכנה של NETGEAR (הכי מעודכנת) גם קורסת לפעמים כשזה קורה ואני לא יכול להפעיל אותה, לפעמים הוא גם נכבה לגמרי ואני צריך לאתחל את המחשב מחדש בשביל שהוא יחזור לפעול ואז עוד פעם אותה בעיה של התנתקויות.
האם יש דרך לפתור את זה, דרך שאתם מכירים.
דרך אגב הוא גם ממש מתחמם אני לא יודע אם זה טבעי.
שאלה שניה, במידה ואין לכם פתרון לשאלה הראשונה אני צריך המלצות לאנטנות חדשות כי אני רוצה לקנות אחת חדשה ואני צריך אחת יציבה שלא תתנתק כל הזמן, המהירות חשובה אבל פחות, מה שחשוב שתהיה יציבה ולא תתנתק כל כמה דקות.
נ.ב
התייעצתי אם החברה לגבי זה והם אמרו שיכול להיות שזאת בעיה של עדכון חיבורי ה USB במחשב, אני לא מבין איך זה יכול להיות כי אין שום עדכון לחיבורי הUSB שלי והם גם אף פעם לא עשו לי שום בעיה.
מעבר לזה הם אמרו שאין להם מה לעשות כי כבר פגה האחריות על המוצר שלי ככה שלהחליף אותו אני לא יכול.
נערך לאחרונה ע"י amitgal1 בתאריך 30-05-2007 בשעה 16:22.
סיבה: הוספת מידע להודעה
|