18-05-2007, 21:01
|
|
|
חבר מתאריך: 13.12.04
|
|
אם זה השאלון שנשלח אליך מגאמא (שזה מה שאתה ציינת) השאלון כולל הרבה שאלות כלליות עליך כולל התמקדות על מחשבים.
בין השאר נכלל שם תחביבים, עיסוק, ידע כללי ועוד ועוד, אבל קיים דגש נרחב על מחשבים. לשחקים זה לא כלול ושחקים אתה תקבל במידה והקב"א שלך מתאים (הטופס הזה לא אומר כלום לגבי הקב"א. אני מכיר הרבה אנשים שלא קיבלו אותו וקיבלו זימון לשחקים מכיוון שכמו שציינתי, אין קשר בין הדברים.
חבצלות זה לא באמת רע, זה מודיעין וזה טוב, הבעיה של זה היא יחסית לשאר הדברים זה רע. זה לא ברמה של תלפיות, שחקים או ברקים. זה לא דורש הרבה יותר מדי (דרישות מינימאליות לקבלה), זה כמו חתונה אורטודוקסית עם הצבא (כאשר אתה האשה ואין לך שום זכות...) המון שנים. המקצוע הנלמד הוא מזרחנות שזה משעמם (למרבית האוכלוסיה, אם יש לך פטיש לזה זה כבר משהו אחר) וזה נלמד באוניברסיטת חיפה שהיא אוניברסיטה לא טובה בלשון המעטה. 70% ומעלה מהתלמידים הם ערבים אשר התקבלו לשם כתוצאה מאפליה מתקנת ולא כתוצאה מיכולת. האווירה שם לא מדהימה, בכללי, לא כיף.
בנוגע לחתימה, לא הבנת אותי. אני מתכוון שכיוון שיש לך יותר משנה (430 יום, אלוהים) זה עצוב שאתה בכלל שם את החתימה. זה כמו לשים חתימה, בעוד 4 שנים אני מתחתן - עוד לא מצאתי בחורה, אין לי טבעת ואין לי כסף, אני גם לא יודע אם זה גבר או אישה, אבל עוד 4 שנים בערך אני מתחתן...