20-05-2007, 15:01
|
מנהל: כלכלה עסקים ושוק ההון, משפטים וצרכנות
|
|
חבר מתאריך: 10.07.02
הודעות: 9,896
|
|
בציר אוגוסט 2006
וליתר דיוק - השבועיים האחרונים של אוגוסט 2006.
תהליך הישון שלו בחביות קצר יחסית - שלושה חודשים בלבד.
אני מצטרף להמלצת השף - המרלו-ריזרב של דלתון מצויין, בעיקר בציר 2004.
ענבים מזן משובח, תהליך תסיסה מבוקר, הפרדה מהקליפה, החזרת הקליפה (כדי לקבל את הצבע האדום) ושמירה בחבית למשך שנה וחצי - כל אלו הפיקו יין מצויין.
_____________________________________
|