לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-01-2010, 16:14
  Jim_West Jim_West אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.10
התייעצות לגבי שירות קרבי מרץ10

אהלן,
נרשמתי לכאן כי אני לא מעט זמן קורא מאמרים והודעות כאן.
בקצרה, יש לי פרופיל 97, סעיף של סטייה קלה בגב שאני אישית לא ידעתי עליו, יש לי חבר שהתקבל לטייס עם הסעיף הזה, עברתי יום סיירות וקיבלתי חובלים, לא הלכתי למיונים כי לא עניין אותי חובלים שאני כרגע מצטער על המהלך הזה, סיימתי גיבוש צנחנים אני מאמין שברמה פיזית גבוהה סיימתי ראשון באלפיים והייתי בבולטים בגיבוש, לא התאמנתי מספיק על הראיון כנראה, ובשורה התחתונה ולא עברתי לצנחנים ומאוד התאכזבתי.
אני לא יודע בוודאות מה הקב"א שלי אבל קיבלתי מיונים לעתודה,פסגות,גאמא,מבחני התאמה ליחידות מסווגות ולא לטייס - שזה החלום, השאיפה והאמונה שאני באמת יכול להיות טוב בזה, הזמן הפנוי שלי נע בין החבר'ה לפתירת אלגוריתמים בתכנות ללמידה על מערכות הרכב, האופנוע והמטוס.
אני רוצה לפחות לקבל ניסיון לקורס טייס, כרגע במנילה סימנתי 5 גולני גבעתי ורצון להיות לוחם וברשימה סימנתי חי"ר ראשון והנדסה קרבית שני.
אני מתאמן לבד ובחוף פעם ביומיים, אמנם בצורה פחות אינטנסיבית בגלל השביזות מתוצאות גיבוש צנחנים, אני צריך ייעוץ איך להתנהל מעכשיו כדי לקבל ניסיון לקורס טייס, שמעתי טופס 55 שצריך להיות מצטיין וכו', האם זה באמת אפשרי או שלא ?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-01-2010, 05:52
  Jim_West Jim_West אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.10
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי MAG707 שמתחילה ב "תראה אתה עוד לא התגייסת..תדבר..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי MAG707
תראה אתה עוד לא התגייסת..תדבר עם לשכת הגיוס שיתנו לך גיבוש/מיוני צוות אויר...
אפשרות שניה שתתגיייס וכמו שאמרת תגיש טופס 55 לטיס ,אצלי בטירונות יצאו שלושה חבר'ה לגיבוש שייטת אז מבחינת אפשרי ,זה אכן אפשרי אבל צריך גם המון מזל והמון קצינים טובים...

המלצה שלי, תדבר עם לשכת הגיוס ותבבדוק למה לא קיבלת טייס ואם את יכול לעשות משהו כדי לקבל, אני חושב שקיימת אפשרות שיקבעו לך תאריך למיונים ותוכל להגיע אליהם גם אחרי הגיוס...

בהצלחה!

תודה על התגובה,
לפני כחודשיים דיברתי איתם ובחורה שלחה לי מייל מair123 בצבע כחול בגדול שכתוב 'לא תוכל לקבל מיונים, בהצלחה בהמשך השירות, נא לא לבקש שוב' , אני חושב שבגלל נתונים אישים, אולי צד"כ או מתאם קצונה נמוך אני לא יודע, בכל אופן אני מקווה שזה באמת ככה, עודדת אותי המון, אפשר לדעת באיזה זמן בטירונות, כלומר אחרי כמה זמן, חודש? ובאיזה יחידה אם אפשר לדעת

נערך לאחרונה ע"י Jim_West בתאריך 22-01-2010 בשעה 05:58.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:48

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר