07-05-2007, 17:23
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.03
|
|
דבר ראשון, נראה לי שהאשכול יותר מתאים למו"ס מאשר לכאן, אבל בכל אופן אני אגיב כי כבר יש הרבה תגובות, ובטח אחד המנהלים יעביר את זה למו"ס כשייראה.
בנוגע לאופי השירות והתנאים לאחר הקורס, אני מציע לך לחפש כמה הודעות של אמיל, כי אני זוכר שהוא כתב פעם על הנושא. בכל אופן, יש זמן פנוי להכיר חברה, עם הזמן להקים משפחה וכו', אתה לא גר בבסיס הרי, ובתקופות מסויומת אתה בעצם סוגר יומיות (זה בעצם כמו כל עבודה). אני לא רוצה להרחיב כי אני לא יודע בדיוק עד כמה זה מדויק ואיך בדיוק זה הולך, את זה אני אשאיר לטייסים שבפורום.
ובעניין המגיבים פה שאומרים שהוא לא מתאים להיות טייס כי "זה לא זורם לו בעורקים" - צאו מהסרט. זה שזה לא "זורם לו בעורקים" יכול להיות מה שיעזור לו לסיים את הקורס, כי כשכל ה"מורעלים" יתבאסו ויאכלו כאפות כי המסלול לא כזה זוהר כמו שהם חשבו, הוא ימשיך לזרום בקצב קבוע.
אני מציע לכם לקרוא את הספר "דורסי הלילה" (של מ.יפה), סיפור של טייס יסעור החל מהמיון הראשון בלשכ"ג ועד להיותו טייס יחסית ותיק בטייסת. אני אצטט כמה שורות מתחילת הספר:
ציטוט:
" לא היה לי חלום להיות טייס. בילדותי אמרתי לאמא שבצבא אני רוצה להיות טייס של מטוסי תובלה, כדי שלא יירו עלי. הייתי אז בן עשר וזו הייתה המחשבה היחידה על טיסה שחלפה בראשי עד היום שבו קיבלתי את המכתב. והנה הגיע אלי זימון לקורס. החלטתי ללכת על זה, רק כדי לראות אם אני מתאים, הרצון לטוס לא בער בעצמותי."
|
אז אני מבקש מחברי טייסת המלשב"ים פה להפסיק לחרטט.