25-04-2007, 17:55
|
|
|
|
חבר מתאריך: 09.12.06
|
|
נושא רגיש..
אז ככה, לפני שנה התנדבתי במועדונית לילדים בעלי צרכים מיוחדים, שם פגשתי חונך (כלומר, מדריך, שנמצא עם הילדים ומשחק איתם) שבעבר היה גם חניך, יש לו תסמונת דאון.
הבחור בן 19 עכשיו. הוא כבר עזב את המועדונית למקום אחר בו הוא חונך.. והשנה הפסקתי זמנית עם המקום בגלל העומס בלימודים, והעובדה שאני מדריכה בנוע"ל.
במשך שנה שעברה הוא כל פעם שנפגשנו רצה לחבק אותי, ואהב לדבר איתי.. ולא אהבתי את המגע.. אני לא אוהבת לחבק אנשים שאני לא ממש חברה שלהם, ולא ממש חשה בנוח עם חיבוקים כאלה (עצם זה שהוא בחור, גורם לי לאי נעימות) כשהצלחתי להתחמק באלגנטיות מהחיבוקים האלו, הוא תמיד היה שואל "אה.. מה עם החיבוק שלי?" לא שכחת משהו?" כן, זה חמוד, אבל עדיין, אני לא ממש אוהבת את זה. בכל זאת, היינו מיודדים.
איכשהו הוא הצליח להשיג את הפלאפון שלי, והשנה הוא התחיל להתקשר אליי מדי פעם, לשאול אותי אם אני אגיע למועדונית השבוע.. ואני מרגישה חרא עם עצמי כי הפסקתי השנה עם המועדונית, וכל פעם מחדש אני צריכה להגיד לו שיש לי דברים. ואני מאוד עסוקה- וזאת אמת. אני חושבת שחלקכם שמעתם גם על מעיין בן חורין, היא באה מהמועצה שלי, והיא גרה ביישוב שלו, כשהיא נרצחה הוא התקשר אלי, להגיד לי לשמור על עצמי.. וכו'. היו עוד מקרים דומים, אבל אני חושבת שמספיק דוגמאות.
יש לי הרגשה מאוד חזקה שהוא מעוניין בי ביותר מידידה.. עכשיו, הוא בחור באמת נפלא. אבל אני באמת שלא מעוניינת בקשר כזה, אני לא אוהבת לסנן אותו, אבל השיחות שלנו מעיקות. אני מרגישה שאני אדם נורא, וממש כואב לי להגיד את זה. אני לא רוצה לפגוע בו בשום אופן, אבל אני גם רוצה שהוא ירפה ממני. שלא יתייחס אלי כ"כ הרבה.
אני לא רוצה לפגוע בו, אני מרגישה מגעיל עם עצמי.. אוף, מה לעשות?
מצטערת שכתבתי הרבה, אבל אני מנסה שתבינו טוב את הסיטואציה..
תודה מראש..