לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-04-2007, 11:24
צלמית המשתמש של קרמריקה
  קרמריקה קרמריקה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.04.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי RACS שמתחילה ב "שאלה לגבי שידרוג מעבד amd s939 וגם עידכון לגבי עידכון am3"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי RACS
יש לי מעבד amd s939 3500+ , האם שווה לי לשדרג את המחשב כרגע? למעבד אחר? (4200+ =700 שקל, 4000+ = 580 שקל..) או שכדי לחכות עד שהמחירים ירדו עוד קצת ואז לקנות? (אם הם ירדו בכלל...)
המחשב משמש למחקים ,עיבוד גרפיקה, ועיבוד אוידו/וידיאו.

am3: אמור לצאת בבסוף 2007, או בתחילת 2008, המעבדים החדשים יתמכו בddr3 (וגם בddr2, אבל בddr3 הסטיק צורכים פחות חשמל). מעבד am2 יעבדו על לוח אם של am3 אבל לא ההפך. זה המשפחה הבאה של המעבדים של AMD . עוד פרטים כאן.

1. איפה מצאת מעבדים כאלו לסוקט 939 במחירים כאלו?

2. בדיוק ההיפך, מעבדי AM3 כן יעבדו על לוחות AM2. מעבדי AM2 לא יעבדו על לוחות AM3.

זה נותן מסלול שדרוג מעולה: מחליפים מעבד, אחר-כך לוח אם ואחר-כך זיכרון (לDDR3).
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-04-2007, 18:40
צלמית המשתמש של קרמריקה
  קרמריקה קרמריקה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.04.05
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי תפוחים שמתחילה ב "לא משנה, 939 או AM2, זאת אותה ליבת K8 בשני המקרים,"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי תפוחים
חבל על הכסף והטרדה, בנוסף אני די בטוח שהוא לא באמת צריך כפול ליבה, אם היה צריך כבר היתה לו.

ברבע 3 תגיע ליבת ה K10, זה יהיה הזמן לחדש או להחליף.

אם היה צריך כבר היה לו? מה?

כמה מאיתנו באמת "צריכים" משהו? הכל עניין של רוצה ולא צריך. רוצה לעשות דברים קצת יותר מהר, להפעיל יותר תוכניות במקביל בלי שהמעבד יתאמץ וכו'..

שדרוג למעבד כפול ליבה, הוא שדרוג חשוב ומורגש. אתה בעצמך בזמנו החלפת או לפחות רצית להחליף את ה3800+ בX2 3800, שזה עוד פחות שדרוג ממה שהוא רוצה.

ציינתי שזה שדרוג בתוך 939 ולא החלפה לAM2 כי זה אומר שהוא בסה"כ צריך לשלם 700 ש"ח ויש לו מעבד חזק ועדכני הרבה יותר, וגם לא תהיה סיבה להחליף מערכת שלמה כבר ברבע 3, אלא יוכל כבר להחליף לK10.5 שיגיע מאוחר יותר.

אני במקומו, קונה את המעבד הזה, משדרג זיכרון ל2GB (אפילו מיד שנייה במחיר מצחיק). השקעה של פחות מ1000 ש"ח ויש לו מערכת שכמעט משתווה לסטנדרט של היום.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:09

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר