16-04-2007, 01:04
|
|
|
חבר מתאריך: 06.02.05
|
|
בואנה 'מארגן ליינים'
יא מלשב"ים מה אתם בכלל מדברים לי פה...משווים לי וכאלה,וואלה אני כולה עשיתי טירונות בחטיבת חי"ר וזה הספיק לי מבחינת קושי לעוד 50 שנה בערך....וזה עוד בלי שהגעתי לאימון מתקדם או לוותיקה ווואלה אני אומר לכם שכולם טוחנים אחושרמוטה בקרבי לא משנה גדודים או סיירות,אם כבר,אחד מהגדוד טוחן יותר,אם זה צעירות,או שמירות או מטבחים או יחס חרא[שגם יש בוותיקה לפעמים ממה שהבנתי].
תתארגנו על יום אחד בפז"מ לא מדבר על הרבה כי וואלה גם אני צעיר פעור,אבל בחיית דינאק,עושים לי פה השוואות בלי בושה,אנשים נותנים את התחת למדינה והמדינה זורקת עליהם זין חד וחלק,צריך לתת הרבה יותר דברים לקרביים שיוצאים פעם ב17 יום הביתה בזמן שג'ובניקים[שאני אחד מהם]עושים צבא כמו בית ספר,אין הערכה לקרביים מהמדינה ומהאזרחים[אולי לכמה מהאזרחים כן אבל המספר קטן בהרבה ממה שצריך להיות],איך אפשר במיוחד אחרי מה שהיה בלבנון עוד לשמוע על מקרים כאלה בכניסות למועדונים או כל דבר אחר.
ועכשיו תחשבו מה חייל קרבי שחוזר הביתה אחרי 'תקופה' של שמירות,מטבחים,או אפילו סתם סוגר שבתות על שבתות,ורוצה לצאת וזה מה שהוא מקבל,תחשבו מה הוא חושב על השירות שלו ואם זה בכלל שווה,כי על מי הוא מגן בתחלאס?...על 'מדינת תל אביב'.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי סטריקס
שמעו אני הולך לארגן ליין בקרוב של מסיבות בתל אביב ואני אומר לכם בלב שלם שבכניסה אם יש מלא אנשים בלי תור מסודר אז כן אני יכניס אשכנזי משקפופר פנימה לפני שאני יכניס אחד שניראה לי ערס תגידו הפליה תגידו זיבי אבל ככה החיים הולכים
אני לא חושב שלאנשים מהסיירות מגיע יותר מאנשים בגדודים אבל אני רואה את זה כמו עסק
כמה שאתה נחשב יותר אתה אולי עושה דברים יותר מעניינים/חשובים או קראו לזה איך שאתם רוצים ופחות תאחלס תעבודה השחורה
זה בידיוק הדוגמא של הסיירות ליד הגדודים
יכול להיות שבעל המועדון הזה רצה לבוא בטוב אבל אם הוא יתן לכל הלוחמים תהנחה זה יפגע לו משמעותית בעסקים ופה יש תשאלה אם לתת רק ללוחמים מסויימים תהנחה ולעשות להם טוב על הלב או לא לתת לאפחד כדי לא לפגוע
או שהוא סתם מניאק שחושב רק על יחסי ציבור
המסר בכללי
תפנו למועדון לפני שאתם פונים לתקשורת עם זה
יום טוב
|