בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי pouring_ שמתחילה ב "לא - קל - סיפור מקומי : Local Story - סרט הגמר שלי"
לא קל לצפות בסרט..
ועכשיו ברצינות בגלל שאני מאוד מעריך יוצרים ואומנים..יש לי כמה הערות על הסרט..
א.המשחק ממש מוגזם לא יודע אם שמת לב אבל כאילו מה חח טוב שהם לא שיחקו כאילו לא יודע מה..
(בכלל הקטע שהוא נדפק בעמוד הרג אותי חחח עשר מטר לפני העמוד הוא נפל.. בשביל קטעים כאלה צריך או לעשות עריכה מסויימת מאוד שלא תכלול את הקטע כלומר יהיה הלפני אחרי והרעש של המכה קיצר כמו שעושים בתאונות דרכים חרקה פתאום שחור רעש של תאונה ואז רואים בית חולים קפיש?)
ב.הפריימים לא מוקפדים השחקנים צוחקים לפעמים ולפעמים יש דברים שלא קשורים לפריים..
ג.הסצינות צפויות מראש (חוץ מהסוף) כבר ידעתי מה יהיה הדבר הבא כלומר משעמם..
ד.לא הבנתי מה הקטע בסוף אתה בא להעביר מסר משהו כי לי זה נראה דיי סתמי כזה..
עכשיו דברים טובים..
א.קטעי מעבר ואנלוגיות מצויינים מבחינת מחשבה..
ב.אחלה מוזיקה בול במקום
ג.נסיון לשלב כמה זויות צילום וזה טוב..
ד.עריכה דיי טובה
עכשיו אני לא מבקר סרטים וגם לא אלוהים ככה שלא כל מילה שלי זה זהב אז אתה תבחר להתייחס או לא.. בנוסף לכך שזה סרט בייתי ומה לי ולזה אני רגיל למינימום הפקות של ערוץ 2 ככה שלא ניסיתי אף פעם לעשות אז אין לי ממש מושג..
וכל הכבוד על ההשקעה
היום, שנה אחרי שהסרט יצא, אני יכול להגיד בוודאות שהסרט הבא שייצא, יהיה מקצועי הרבה יותר.
גם בכל הקטע של המשחק ושל העריכה בפרט..