20-07-2007, 21:03
|
|
|
חבר מתאריך: 02.08.06
|
|
כן למה לא...
יצאתי לבילוי של יום שישי בנתניה. הייתי עם כמה חברים וישבנו בגן ציבורי.
לפתע הגיעו שני נערים בני17-18. שניהם היו שיכורים בטירוף. אני למדתי כבר שאם לוקחים כסף אז גג 10 שקל. היו עליי חמישה שקלים. אחד מהם ניגש אליי ושאל אם יש לי שיחה... היה חורף ולכן לבשתי ארוך - ישר הכנסתי את הפלאפון לשרוול ואמרתי לו שלא. הוא שאל אותי אם יש לי כסף...
אמרתי לו שאין לי - ואז הוא שאל אותי: "אם אני מוצא עלייך כסף זה שלי?" שיחקתי אותה גבר ואמרתי לו לא. הוא אמר אז יש לך כסף, שתקתי, הוא הדליק סיגריה וקרא לחבר שלו בנתיים ש"ינקה" את חברים שלי מהכסף. הוא הצמיד את הסיגריה איזה כמה סנטימטרים בודדים מהעין שלי ואמר לי:"תביא ת'כסף או שאני מכבה לך אותה בעין" הוא היה שיכור מת וריח כבד של אלכוהול נדף ממנו. העדפתי להשאר בריא ונתתי לו ת'חמישה שקלים האלה. בנתיים הוא הלך לבנאדם אחר שבאמת קיבל את הסיגריה, לא בעין אבל יש לו צלקת על היד כי הוא לא רצה לתת לו ת'פלאפון שהיה לו. אני בזמן הזה רצתי לקיוסק שהיה כמה מטרים מאיתנו, והייתי קצת בהלם/שוק והמוכר מהקיוסק שהוא סוס לא קטן שאל אותי מה קרה, סיפרתי לו שהוא סוחט שם ילדים, המוכר יצא מהקיוסק עם עוד כמה ערסים והשניים שסחטו ברחו בספיד לא נורמלי.
בגלל זה אני רוצה ללכת ללמוד קרב מגע בשביל להתמודד גם עם שיכורים שכאלה.