18-03-2007, 18:25
|
|
|
חבר מתאריך: 30.03.02
|
|
בואו תראו מה זה חברים
לחבר שלי יש יום-הולדת ב-31.3, ולי ב-2.4
אני באילת ב-22.3-24.3, גיבוש טייס ב-25.3-30.3 ואז טס לפינלנד ב-3.4 עד ה-8.4
אז מאחר ואני אהיה מת ב-30.3 קבענו(!!!) לעשות ביחד יום-הולדת ב-1.4 באיזהשהו פאב בראשון.
היום הבנזונה הזה מודיע לי שלא מתאים לו הפאב שקבענו כי הוא דיבר עם חברים של אח שלו (אנשים בני 21-22) והם אמרו לו שהוא גרוע והמליצו לו על פאבים אחרים יותר טובים...
עכשיו, עזבו את זה שהבנאדם ראה את המקום והתלהב ממנו ושהוא אידיוט, הוא לא חשב על זה שאולי הם אומרים שהוא מסריח בגלל שהם רגילים לפאבים של 21+ שהם מן הסתם קצת יותר ברמה, ככה שהוא החליט על דעת עצמו להעביר את היומולדת לפאב של 21+ ומשום מה הוא בטוח שיכניסו אותנו.
חוץ מזה, הוא גם החליט על דעת עצמו להזיז את היום הולדת ל-30.3, היום שבו אני חוזר מהגיבוש - שבטוח אני אהיה בו חצי מת ולא אוכל לזוז מהבית. ואתם יודעים למה? כי אח שלו לא יכול לבוא ב-1.4. אין לי שום דבר נגד אח שלו, אבל באמת, זה אירוע משפחתי או יום-הולדת עם החברים?
הסברתי לו בהגיון שהוא אידיוט והבנאדם פשוט כמו קיר, לא מוכן להקשיב.
עכשיו, אם אני אעשה יום אחרי זה ב-31.3 אף אחד לא יבוא וזה הגיוני
גם ב-1.4 אף אחד לא יבוא כי אנשים לא מוכנים להוציא 100 שקל כל יומיים וזה מקובל
2.4 זה ערב פסח וב-3.4 אני טס לחו"ל ואני ממש לא מתכוון לעשות יומולדת שבוע וחצי אחרי
אמרתי לו שהוא דופק אותי חושרמוטה והוא טען שהוא "הלך מספיק לקראתי". אם ללכת לקראתי זה לקבוע איתי משהו ואז לבטל לי 3 ימים לפני שאני נוסע ולא אהיה זמין לשבוע וחצי שלפני האירוע, אז בסדר.
שתבינו, זה בנאדם שכל טובה קטנה שהוא היה צריך הייתי עוזר לו. שנה שעברה לא היה לו איפה לעשות יומולדת אז כדי שהוא לא יעשה בגינה כמו הומלס אמרתי לו בוא תעשה איתי בבית שלי.
מה שנקרא חבר יש רק בארתור וגם שם הוא כלב.
עכשיו בשביל הפרנציפ אני הולך לדפוק אותו כמו לאדע מה. חברים שלו הם גם חברים שלי רק שהם יותר קרובים אלי מאשר אליו, אז אני גם אעשה ב-30.3 רק במקום אחר... אממ מעניין אצל מי יהיו אנשים ואצל מי לא...
ולא, אל תעבירו לי את האשכול למה שבלב כי אני רוצה תגובות שיגידו כמה "חבר" שלי דפקן ולא סיוע נפשי |: