לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-03-2007, 19:24
  psycho59 psycho59 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.02.07
מה אתם חושבים על מתנדבים במשטרה?

איך המתנדבים אצלכם? אני גר בגן יבנה והמתנדבים פה פשוט אנשים מגעילים. נעזוב את זה בצד שמשעמם להם והם כל היום מסתובבים ומחפשים להציק, למשל: מתנדב בא לחבר שלי שהיה עם טרקטורון והתחיל להציק לו על כל מיני דברים ובסוף הוא נתן לו דו"ח כי הוא החנה את הטרקטורון על הדשא. עכשיו זה לא הכל, אני וחברים שלי ראינו לא פעם מתנדבים בלי חגורה ומתנדבים שעוצרים באדום לבן, אחד המתדנדבים (דיי ילד) אפילו כיוון על חבר שלי את הרובה שהם קיבלו (כאילו בצחוק) רק מזל שבאותו רגע היה איתנו אחד בקרבי שמהר מאוד הוציא לו את הנשק מהיד. בקיצור הם אוהבים לעשות בלאגן והם גם דיי מחפשים את הצרות. אפילו לחבר שלי נמאס הוא בעצמו כבר החליט שבפעם הבאה שמתנדב מציק לו ככה הוא עולה על הטרקטורון ודורס אותו.
כאילו סבבה שיתנדבו במשטרה אם משעמם להם אבל שיעשו משהו מועיל שיעצרו את אלה שבאמת מסוכנים לנו ולא את אלה שחונים על דשא.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:31

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר