תגידו מכירים את זה שבא לכם לעשות תפנית של 180 מעלות של סגנון החיים שלכם?
הקטע שאני לא יודע מה אני באמת רוצה מעצמי....
יש מלא דברים שבא לי לשנות ואחרי שאני משנה אותם אני חוזר לסגנון הישן שלי... אני לא סגור על עצמי...
מכירים את זה?
נערך לאחרונה ע"י Business Man בתאריך 15-03-2007 בשעה 22:48.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Business Man שמתחילה ב "תגידו מכירים את זה שבא לכם לעשות תפנית של 180 מעלות של סגנון החיים שלכם?"
למה בא לך לשנות את הדברים האלה? כי מישהו אמר.. כי שמעת שמישהו חשב...
או כי אתה לא אוהב את זה? אישיות זה משהו שאי אפשר לשנות.. לפחות לא במהפך של 180 מעלות.. בעצם.. אפשר.. אבל זה קורה לעיתים מאוד מאוד רחוקות.. ועל איזה דברים מדובר.. אם מדובר בדברים גדולים ומשמעותיים או משו קטן וספציפי... אם זה קטן וספציפי אפשר לשנות זה יהיה קשה וארוך.. אבל אפשר... אתה כבר רגיל לצורה בא אתה מתנהג.. ומאוד קשה לשנות הרגלים...
אם זה דבר גדול ומשמעותי אז זה הרבה יותר קשה.. אתה צריך למקד את זה לדברים קטנים... ולעבד על אחד ואחד...
אבל בעיקרון.. למה אתה צריך לשנות? אנשים יאהבו אותך כמו שאתה.. לא צריך להשנות..
מקווה שעזרתי קצת..
ובהצלחה!
יעבור,גם אני הייתי ככה..
אני חושבת שאני מאוד דומה לך בקטע הזה- לכותב הראשון
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Business Man שמתחילה ב "תגידו מכירים את זה שבא לכם לעשות תפנית של 180 מעלות של סגנון החיים שלכם?"
נראה לי שחוסר הסיפוק הזה מעצמנו הוא זה שגורם לנו כל הזמן לרצות להיות במקום אחר עם מישהו אחר ומשהו אחר באופן כללי. אולי אם נתקרב יותר לתשוקות שלנו ולדברים שאנחנו אוהבים לעשות אז לחיות בתוך העור של עצמנו יהיה הרבה יותר נסבל ומספק. מה אתה אומר?