לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-03-2007, 19:00
צלמית המשתמש של agent_amos
  משתמש זכר agent_amos agent_amos אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל agent_amos שלח הודעה דרך MSN אל agent_amos Facebook profile
הצעירים של מרץ 07 נח"ל חזרו הביתה!...

קודם כל אני רוצה להגיד שצוות גיא זה הצוות הכי טוב בפלוגה של גדוד גרניט.
צוות 13 מבסוט עליכם!.
אין דיסטנס עם המפקדים(לפחות עם המפקד שלי),רק עם הרס"פ הסרס"פ ורס"ר הבא"ח וענונו.
טוב אז ככה קצת על האנשים:מושבניקים וקיבוצניקים בערך 25%,מתנדבי מח"ל 25%,עירוניים 25%,בינ"שים 25%.אחלה אנשים,כולם סבבה שחבל על הזמן.
קצת מידע על הבא"ח,כעיקרון אנשים טובים מאוד,סגל מעולה ממה שהספקתי להכיר וסביר להניח ברגע שהוא יתחלף הוא יישאר באותה רמה,אוכל ברמה טובה ומעלה,אוהלים במצב לא משהו בכלל (איפה השמשוניות איפה?).נוף עוצר נשימה עם אדמה מוריקה והרים מהממים.
מז"א בעייתי נורא משהו בסביבות 4 מעלות צלסיוס עם רוחות חזקות וברד רצחני.
מידע קצת למי שלא בענינים ולא שמע את המפקדים,יום ראשון הזה במחנה נתן עד השעה 11בבוקר,יש רכבות ואוטובוסים לת"מת ב"ש ומשם אוטובוס למחנה נתן.במחנה נתן הדגלים של החטיבה בירוק לבן יתנוססו(הירוק אימפריה!)והרחבה שלנו נמצאת ליד המקדונלדס.
לא תיזזו אותנו כמעט בכלל כי עמדנו בזמנים שהסרס"פ והרס"פ נתנו,נאלצנו לדגם את האוהלים ולצחצח את הפלוגה כדי שהיא תעמוד במסדר היציאה של הרס"ר.
אגב בנח"ל אין שעת ת"ש אלא סעפ"ש-סידורים,ענינים,פה,שם.
ביומיים האלה הספקנו לעבור ראיון עם המש"קית ת"ש,לעבור ראיון עם המפקד האישי,מילאנו שאלונים רפואיים,ובקיצור בירוקרטיה אחת גדולה.חוץ מזה עמדנו הרבה בחוץ אבל מתחילים להתרגל!.
השרשרת חיול עברה מעולה ונהנתי אם יהיה לי חשק מבטיח לכתוב מאמר.
כל מי שמגיע לחטיבה מגיע למקום הנכון.

לכל אלה שישאלו על הסיירת,אני לא מנסה גיבוש גדס"ר אלא מעדיף גדודים את 31 או 32 עדיף 32.

נערך לאחרונה ע"י agent_amos בתאריך 16-03-2007 בשעה 19:05.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-03-2007, 09:47
צלמית המשתמש של עידו403
  משתמש זכר עידו403 עידו403 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.04
אתה טירון בנח"ל או מפקד מחלקת מדעי ההתנהגות בצה"ל?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי agent_amos שמתחילה ב "הצעירים של מרץ 07 נח"ל חזרו הביתה!..."

איך הגעת לנתונים האלה- 25% ככה, 25% ככה? הנתונים הללו לא נכונים מיסודם.
בנוסף, אחרי יומיים וחצי על מדים אתה לא יכול להגיד "חוזרים לגדוד" או "עולים לגדוד". אם מישהו מהסגל שלך קרא את זה אני מבטיח לך שהוא יכנס בך חזק.
אני רוצה לתת דוגמא מהנסיון האישי שלי:
טירונות אוג' 02. אני מפקד צוות 1ב'. חזרתי הביתה ונכנסתי לאתר של הגדוד שלי ב"חבר'ה".
פתאום ראיתי שבין הנרשמים החדשים ישנו טירון. התחיל לספר על עצמו, על מה הוא עושה בגדוד, וכו'. שבוע אחרי שהוא התגייס, יומיים אחרי שוק הבשר, לילה אחד בטירונות.
שלחתי לו צפה פגיעה באימייל...
"אל XXXX
מאת: מפקד 1ב'
הנידון: צפה פגיעה. נראה לך הגיוני שאחי יומיים וחצי בצבא אתה תחחיל לספר על מעלליך בגדוד? אין לך אפילו תגיות של טירון !!!"

ביום ראשון הוא חזר לשבטה כולו מפוחד ועד היום האחרון של הטירונות היה בטוח שאני אכנס בו.

עוד פרט קטן ונחמד: נכון ללפני מספר חודשים הוא גלש בפורום באופן קבוע ואף הגיב כאן.

*שעת ט"ש (טרום שינה), שעת ת"ש (תנאי שירות), סעפ"ש (סידורים, עניינים, פה ושם)- הכול אותו דבר. בנח"ל אכן זה נקרא סעפ"ש.

** נכון שאתה משתוקק לפתח את האשכול הזה כבר מהיום הראשון שלך בפורום? תודה שזה נכון...

נערך לאחרונה ע"י עידו403 בתאריך 17-03-2007 בשעה 09:53.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:20

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר