16-03-2007, 19:00
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.08.05
|
|
הצעירים של מרץ 07 נח"ל חזרו הביתה!...
קודם כל אני רוצה להגיד שצוות גיא זה הצוות הכי טוב בפלוגה של גדוד גרניט.
צוות 13 מבסוט עליכם!.
אין דיסטנס עם המפקדים(לפחות עם המפקד שלי),רק עם הרס"פ הסרס"פ ורס"ר הבא"ח וענונו.
טוב אז ככה קצת על האנשים:מושבניקים וקיבוצניקים בערך 25%,מתנדבי מח"ל 25%,עירוניים 25%,בינ"שים 25%.אחלה אנשים,כולם סבבה שחבל על הזמן.
קצת מידע על הבא"ח,כעיקרון אנשים טובים מאוד,סגל מעולה ממה שהספקתי להכיר וסביר להניח ברגע שהוא יתחלף הוא יישאר באותה רמה,אוכל ברמה טובה ומעלה,אוהלים במצב לא משהו בכלל (איפה השמשוניות איפה?).נוף עוצר נשימה עם אדמה מוריקה והרים מהממים.
מז"א בעייתי נורא משהו בסביבות 4 מעלות צלסיוס עם רוחות חזקות וברד רצחני.
מידע קצת למי שלא בענינים ולא שמע את המפקדים,יום ראשון הזה במחנה נתן עד השעה 11בבוקר,יש רכבות ואוטובוסים לת"מת ב"ש ומשם אוטובוס למחנה נתן.במחנה נתן הדגלים של החטיבה בירוק לבן יתנוססו(הירוק אימפריה!)והרחבה שלנו נמצאת ליד המקדונלדס.
לא תיזזו אותנו כמעט בכלל כי עמדנו בזמנים שהסרס"פ והרס"פ נתנו,נאלצנו לדגם את האוהלים ולצחצח את הפלוגה כדי שהיא תעמוד במסדר היציאה של הרס"ר.
אגב בנח"ל אין שעת ת"ש אלא סעפ"ש-סידורים,ענינים,פה,שם.
ביומיים האלה הספקנו לעבור ראיון עם המש"קית ת"ש,לעבור ראיון עם המפקד האישי,מילאנו שאלונים רפואיים,ובקיצור בירוקרטיה אחת גדולה.חוץ מזה עמדנו הרבה בחוץ אבל מתחילים להתרגל!.
השרשרת חיול עברה מעולה ונהנתי אם יהיה לי חשק מבטיח לכתוב מאמר.
כל מי שמגיע לחטיבה מגיע למקום הנכון.
לכל אלה שישאלו על הסיירת,אני לא מנסה גיבוש גדס"ר אלא מעדיף גדודים את 31 או 32 עדיף 32.
נערך לאחרונה ע"י agent_amos בתאריך 16-03-2007 בשעה 19:05.
|