11-03-2007, 15:08
|
|
|
חבר מתאריך: 24.07.03
|
|
תתאמן בשביל ההנאה, אם אתה נהנה מזה. להיות בכושר זה תמיד טוב, עם גיבוש או בלי.
עכשיו, בתור אחד שעבר דברים דומים לגיבוש טיס - המאמץ הפיזי הוא לא נוראי. מומלץ להיות בכושר, אבל אפשר גם לעבור עם כושר בינוני. באמת, שבודקים בעיקר עניינים מנטליים - כושר מנהיגות, חברתיות, הובלת צוות ושיתוף פעולה וכד'. תשאל כל אחד שעבר את זה.
הדבר הכי טוב שאני יכול להציע לך בשביל להתאמן זה להצטרף לקבוצת כושר קרבי, ואלה שעובדות באופן ספציפי לגיבוש טיס, זה הכי טוב כמובן. יש הרבה מסגרות, שאלה שאני מכיר מקרוב יותר הן "אחריי" (שמתמקדת בעיקר בעניין הגופני), עמית לכושר ויובל עילם. אני אישית ביובל עילם - אם אתה יכול להרשות לעצמך (מאחר ויחסית לאחריי ואפילו ל"עמית לכושר" זה מאוד יקר - מעל 300 ש"ח בחודש) את החוג הזה, לטעמי זה תורם המון. המון המון! כמובן שאם תהנה כמו שאני נהנה שם, זה עוד יותר טוב ומאוד חשוב. תברר אם יש קבוצות קרוב למקום מגוריך ותצטרף למה שנראה לך.
אני יכול להגיד לך שאני מרגיש שאם לא הייתי מתנסה ב"כושר קרבי" - כלומר, אימונים שכוללים הרבה עבודת צוות, מנהיגות ושיתוף פעולה, הכל היה נראה לי הרבה יותר קשה מבחינת גיבושים. לרוץ לבד זה לא כמו לרוץ עם אלונקה, שק חול או כל דבר אחר, כשצריך לדעת איך לשתף פעולה עם אחרים, מתי להתחלף, לקחת מנהיגות ואחריות וכד'. כמובן שזה עובר הרבה מעבר לאלונקות עצמן ועובדים גם על תרגילים קבוצתיים וכו'.
אם אתה בכל זאת מעוניין להתאמן לבד - תוכניות כושר יש בכל מקום - סטים של שכיבות סמיכה, מתח ובטן, ריצות למרחקים ארוכים וספרינטים יספיקו. חפש באינטרנט תוכנית מתאימה לך וכל פעם תעלה את הרמה.
לגבי יובל עילם - פרטים כאן - www.yuvaleilam.com