16-03-2007, 21:04
|
|
|
חבר מתאריך: 12.04.04
|
|
אז כן, high hopes, עשיתי את המסע בסוף אחרי שהסתבר שבעצם לא היה לי משהו חריג והרופא בחרפ אמר שאני כשיר רק כ12 שעות לפני המסע
והנה אני יענה קצת לשאלות בתור אחד ב55, שהתנאים שלנו טיפה שונים מהאחרים:
איך התנאים? אז ככה, התנאים שלנו זה שני צוותים באוהל (כ20 איש) וזה אולי אחד הדברים הכי כייפים שיש, אמנם כשיש גשם ורוח אז טיפה יותר סובלים משאר הסוללות שישנות בחדרים, אבל יש לנו המון המון צחוקים ביחד באוהלים, מתגבשים ברמות מטורפות עם הרבה אנשים ויש המון מקום יחסית לחדרים, אין צפיפות.
באימון מתקדם עוברים לישון באוהל קצת יותר לפי צוותים, כל צוות באוהל עם ארונית אישית לכל חייל
איך האנשים? האנשים מעולים!! הכרתי הרבה חברים טובים בסוללה ובאמת שבזכותם עברתי את הטירונות הרבה יותר בכיף ובסבבה, אין ערסים או אנשים שאתה סובל איתם, מבחינת אנשים בגדוד 55 היום איתי 67 אנשים שפיצים!
איך הסגל? כמובן שרוב מה שאני מכיר זה את הסגל במצב טירונות, רק אתמול בערב שברנו איתם דיסטנס, אבל איך שזה נראה רובם אנשים איכותיים, מצחיקים ועם ראש טוב.
אני מאמין שבצפ"ס הם יפתחו איתנו ונלמד להכיר אותם טוב יותר ולעומק.
איזה נשק קיבלתם? m16 מקוצר או מנוסר, מה שיצא באפסנאות.
איך ההווי, שביזות או סבבה? ההווי בין החברים בגדול הוא ממש סבבה, במיוחד בשבתות שיושבים המון אנשים ביחד, כולם מביאים ממתקים או אוכל מההורים ויושבים ביחד, צוחקים על המפקדים, צחוקים על שטויות שעשינו השבוע, זה מאוד מגבש!
בקשר לשביזות, כמו בכל מקום, יש שביזות ולפעמים לא מעט, זה תלוימה עושים באותו היום או השבוע אבל בסוף כולם מתגברים על הכל.
הלכת לגיבוש מיתר? איך הוא? לא יצאתי לגיבוש אבל חבר טוב שלי מהצוות היה ואמר שהגיבוש הוא בעיקר מנטלי, אסור להשבר בשום שלב של הגיבוש ופשוט לתת הכל ובראבק!
תדעו שהגיבוש הפיזי לא ארוך יותר מדיי ושאם מציעים לכם לפרוש בחיים אל תקפצו על ההצעה הזאת, זה רק בא לשבור אותכם.
באופן אישי, נהנה? אני אישית נהנה, בעיקר בזכות האנשים שאיתי בסוללה.
יש למישהו עוד שאלות? הרבה יותר קל לי לספר על הטירונות תוף כדי שאני עונה על שאלות.
|