15-03-2007, 02:02
|
|
|
חבר מתאריך: 04.03.07
|
|
לדעתי כל הבעיות האלו הם תסמונת של גיל ההתבגרות
גם לי היו כאלה בעיות, אני מציע שתרגעי ותני לזה לעבור, אני חושב שזה הפתרון היחיד כי נניח שמישהו פה כן יצליח לפתור לך את כל הבעיות האלה, אני כמעט בטוח שאחרי חצי שנה יצוצו לך בעיות חדשות רק שונות, ואז מה?
ובקשר להתבגרות המהירה, אני חושב שאסור לך לנסות לשנות את עצמך, אם התבגרת מהר, תנסי לשמור על זה, נערה צעירה שדי בוגרת נפשית ורגשית מבנות אחרות בגילה הוא דבר מאוד נדיר ורצוי שתשמרי על זה(כי אני פעם חיפשתי כל הזמן בנות כאלה ולא מצאתי), האנושות היתה משעממת מאוד אם כל בן אדם היה דומה אחד לשני לא משנה באיזה גיל, תמיד צריך שיהיה מישהו שונה מהשאר בגילו, גיוון זה טוב.
ובקשר לנסיון אונס, את יכולה לבכות על זה עד מחר וגם לחלום חלומות על זה, מצטער שאני אומר את זה ככה, כי גם אני עברתי דברים קשים ואחרי שבכיתי על זה לא הגעתי לשום מקום הגעתי למסקנה שהפתרון הוא הכי חשוב להפיק לקחים כדי למנוע את הפעם הבאה ולסגור את הנושא, אני בטוח שגם כך את צריכה לעשות, אחד הלקחים שאת צריכה ללמוד מזה לפעם הבאה, אם תהיה, שאת צריכה ללמוד להגן על עצמך קצת, לא אומר שתלכי עכשיו לחוק קונג פו, אבל זה מוכח שברוב הפעמים שאם בנות מפעילות הרבה כח אם מישהו מנסה לאנוס אותן, כל האונס היה נמנע והכי חשוב, הכבוד שלך הוחזר לך בחזרה וגם היית יוצאת מנצחת, גם היה חוסך לך הרבה בלאגן בבית משפט והיה חוסך לך זמן על מחשבה, למה לא התנגדתי לו במקום ולמה לא הגבתי במקום כדי למנוע את זה.. אני יודע שהיית בת 12, אבל עדיין הגיל הזה הוא לא כל כך תירוץ לשאלה "למה לא הגבת ולא התנגדת" לפי דעתי כן יכולת להתנגד( אני לא יודע אם התנגדת והאם זה עזר, אבל זה הפתרון היחידי באותו הזמן שמתרחש האירוע, בין אם זה לא עוזר או עוזר) כמו ששמעתי מילדים קטנים שניסו להרביץ להם התנגדו, צרחו חזק התחילו להפוךם דברים לצעוק ולרוץ וכל ההשפלה הייתה נמנעת. לא בוכים על חלב שנשפך ותתנחמי בזה שהיום את יותר בוגרת ומפותחת וכן יכולה להתנגד בכח לפעם הבאה והכבוד שלך לא יפגע שוב.. ככה אני חושב
נערך לאחרונה ע"י אוזבקי בתאריך 15-03-2007 בשעה 02:20.
|