תראו אני בן 18 ומאחרי פסח אני לא לומד יש לי 5000 ש"ח ואני רוצה לפתוח לעצמי איזה עסק או להרוויח קצת כסף אבל להיות עצמאי זאת אומרת למכור משהו ולהרוויח מזה כסף אם למישהו יש רעיון קצת להרוויח כסף בדרך עצמאית אז תודה לכם!! כל רעיון אפילו אם הוא נשמע בעיינכם טיפשי יכול לעזור לי! תודה:]]] אני יודע שפה יש אנשים ממש חכמים וממש מבינים!,
אם יש לך כסף ואתה בן 18,ההשקעה הכי טובה היא רכישת השכלה ו/או מקצוע. נצל את החופש וקח קורס של האוניברסיטה הפתוחה.
סתאאאאם אחי, DUDE, MAN, גברגבר, אחשלו אחשלי אחשלה, אחושלוקי, אחושרמוטה, אחובטטה, אחומטטה, אקונהמטטה, מלךהאריות2זההסרטהכישולטשישבעולםסתםלאראיתיאתזהמזמן וחוצמזהאניאוהבסרטיםעםהומור.
דיי כבר עם זה
אוטו - קנה
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
ביטוח, דלק, טסט, טיפולים, ... רק הביטוח בגיל הזה יעלה לו יותר ממה שיש לו כרגע.
חוסכים עוד. אבל לזרוק על עסק? חח מה כבר אפשר לעשות עם 5 אלף.. או חוסכים לאוטו או מוציאים על טיול.
שים 500 שקל על סינגל בווינר, עם הרווח שתעשה תתחיל לעשות שיטות כמו 4\3 או 5\4
The reason they call it the American Dream is because you have to be asleep to believe it. George Carlin 1937-2008
אני מניח שיש לו זמן עד הגיוס...אגב, תחזיקי חזק לפני שאת קוראת את זה, אבל יש אשכרה אנשים שלא מתגייסים...באמא'צ'לי...
אני רק מנסה לפקס אותו, שאם יש לו חצי שנה לפני גיוס והוא חושב להקים עסק על בסיס 5000 שקל, הוא באשליות קשות. זה הכל באמאש'ך!
ג'ינסים חולצות וכו'.. שווה מאוד.. הרבה כסף
מחקו לי את החתימה
תיה רוצח שכיר,זה מקצוע מגניב וגם תוכל להשתמש בנשק ובתחמושת שתקבל מהצבא ואז לא יהיו לך הוצאות על ציוד.
תקנה כמה בחורות מאוקראינה לא צריך לצאת לך יקר ופה בארץ תמכור אותם נחטפות כמו לחמניות אם אתה רציני דבר איתי אני יכנס איתך שותף בעסק