19-03-2007, 14:06
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.03
|
|
כל מה שכתבתי בהודעה הקודמת + תיק גדול. רצוי תיק כמה שיותר גדול כדי הוא יהיה מרווח ויהיה לך נוח להוציא ולהכניס ממנו דברים בלי להכניס הכל לבלאגן. את התיק אתם סוחבים טיפה ביום הראשון עד גבעת הגיבוש, ואחרי זה הוא קבוע באוהל.
לא צריך להביא יותר ממה שרשמתי, ואפילו מה שרשמתי מכסה את הכל הכל הכל (נו טוב, תביאו חטיפים ליום הראשון).
לצורך העניין, אני כנראה מביא:
* תיק גדול.
* 2 חבילות אזיקונים (אולי אפילו 3).
* איזולירבנד.
* חוט דיג.
* 5 זוגות גרביים\בוקסרים\חולצות + מה שאני לובש ביום הראשון (ומדי א' כנראה :\).
* גליל אחד נייר טואלט - אם אני אצטרך עוד אני אבקש, זה יותר לגישה מידית כזאת למקרה שצריך.
* שקית ניילון לכל סוג פריט לבוש + עוד כמה למקרה שצריך.
* וולטרן .
* משחה נגד שפשפת.
* טלק לנעליים.
* נעליי ספורט שמתאימות לשטח (אל תאכלו סרט על השטח, העיקר נעליי ספורט).
* פנס לד קטן ופנס מאגלייט קטן, שניהם לא תופסים לי מקום אז אני אקח את שניהם ונראה עם מה יהיה לי יותר נוח לעבוד.
* לדרמן - לא חייבים לרוץ לקנות לדרמן במאות שקלים, תביאו פשוט סכין כלשהי.
*פנקס ועט.
חבר'ה, תביאו בבקשה אזיקונים! גם אם לא תשתמשו, זה לא תופס מקום, אז שיהיה! כי אצלי רוב האזיקונים נגמרו כי הבאתי לכל החבר'ה בכיתה שלי באוהל ובמשימות.
עריכה:
עוד כמה טיפים כלליים:
* תשמרו את כל הפותחנים שאתם מקבלים בזמן הארוחות ותחלקו אותם בין החבר'ה בקבוצה, תנו אותם למי שפותח מהר (לי היה בכיתה בחור שהייתי מביא לו את הלדרמן ותוך שניה האננס היה פתוח, אחלה קינוח , מה גם שאני יודע שעד שאני אפתח קופסא כבר יהיה שבירת דיסטנס).
* אתם מקבלים כמה מנות קרב לכמה ארוחות, תנסו להקציב את המנות ככה שיספיקו לכל הארוחות, אל תפתחו הכל בפעם הראשונה שאתם רואים כי אחר כך תצטרכו להיסחב עם זה.
* הזמן המוקצב לארוחה (7 דקות), זה זמן לאכול, אחר כך מקבלים גם זמן לסדר. זה לא אומר שלא צריך לשמור על סדר, תאכלו כמה שיותר, אבל אל תעשו בלאגן, יהיה קל יותר לסדר.
* למי שמתקשה בהתחלה עם המדים או עם כל דבר אחר - תעזרו לו אם אתם יכולים, טובת הכיתה זה גם טובתכם האישית, תעזרו למי שאפשר כדי שתעמדו בזמנים ולא תדפקו (האמת שתדפקו בכל מקרה). אם אתם לא יכולים לעזור, או שמישהו כבר עוזר, אז תעזבו את זה, לא חייבים לבלוט בכל רגע נתון וזה סתם יעכב.
הטיפים שהזכרתי הם בעיקר להתנהלות נוחה יותר, זה לא למטרה של להצליח בגיבוש ולבלוט. פשוט שיהיה לכם קצת יותר קל. הסגל בגיבוש זה לא חבר'ה דפרניקים, הצגות לא יעבדו עליהם, תחשבו איך לעבוד בצורה הכי יעילה כדי שיהיה לכם חיים קלים יותר במצב הלא כל כך קל.
נערך לאחרונה ע"י Dean בתאריך 19-03-2007 בשעה 14:23.
סיבה: תוספת
|