20-02-2007, 18:22
|
|
|
חבר מתאריך: 20.02.07
|
|
בעייה בהתקנת אובונטו 6.10 + צילומי מסך
שלום לכולם זה הודעה ראשונה שלי בפורום עם השם משתמש הזה אז אני מקווה שתעזרו לי,
אני גולש כבר כמה שבועות בפורום הזה, וקורא הודעות רבות, וגעתי להחלטה לפני כמה זמן הלתקין לינוקס והייתי סגור על מנדריבה, אבל לנוכך התפתחויות אחרנות החלתיתי להתקין
ubuntu-6.10 ולחכות עם מנדריבה, הורדתי את הדיסק מאתר החברה וצרבתי אותו עם Infra Recorder כאימאג' הכנסתי את הדיסק ואיזה יופי התחילה התקנה, לפני שהחלתיתי להתקין שיחקתי קצת עם הlive cd שהיה מצויין, אפילו הופתעתי נורא שהתערכת זיהתה את המודם כבלים שלי בUSB והצלחתי להגיע לאתר הכבלים 213.57.1.12 אבל כמובן לא לגלוש כי אין לי ולא רציתי חיבור MPLS (ללא חייגן)
יש לי 2 מחשבים אחד מחובר בUSB וראוטר של level one שמחובר לרשת ולמחשב אחר בשביל לקבל 2 כתובות מאק מחברת הכבלים(אם תרצו אני יסביר לכם למה...יש סיבה טובה)
עכשיו יש לי הרדיסק של 320G ועוד אחד של 120G החלטתי שאני לא יתחיל לעשות הפרדות בוטים על אותו הרדיסק ואני פשוט יתקין את הלינוקס על ה320G ואת ה120 שיש עליו את וינ אקספיחס אני יוציא ובמידה שאני ירצה שוב אני יחבר אותו ויסדר אותו ראשון בביוס,
אחרי התקנה שהסבירה את עצמה חילקתי את ההרדיסק ונתיתי 20G לראשי ו30G לסוופ,
הכל טוב ויפה ואחרי כמה זמן ההתקנה הסתימה ואמרה לי להוציא את הדיסק וללחוץ על enter או כל מקש אחר, עשיתי את זה וכולי מלא התרגשות התרסקתי שקיבלתי את המסכים הבאים:
בבקשה אם למישהו יש פיתרון....
|