21-12-2004, 21:18
|
|
|
חבר מתאריך: 04.11.01
הודעות: 597
|
|
גם הליקר קיווי שלי יצא מעולה. כעיקרון, אני מעדיפה לא לחתוך את הפירות אלה להשאיר אותם שלמים. בין כה וכה, הם מתכווצים ממש בחצי שנה המתנה שלהם.
לגבי הסוכר, אני מסכימה שזה תלוי במתיקות של הפרי. עכשיו עשיתי ליקר לימונים קטנים, נמתין עד יוני ונראה מה טיבו. אבל, השתמשתי בו כמו שהוא, רחצתי טוב וניגבתי, זהו.
את הקיווי תקנה רזים ואם אפשר, גם קטנים, כך תוכל להניח אותם כמו שהם בצנצנת, אבל, את הקיווי חייבים לקלף...
|